11998767_1622898304629605_1693418113_nΣτα Γρεβενά βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον π. Υπουργό Πολιτισμού, υπ. Βουλευτή Ιωαννίνων και Συντονιστή των Τομέων Εξωτερικών και Άμυνας του κόμματος, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, τον υπ. Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, τον υπ. Βουλευτή Γρεβενών, π. Αναπλ. Γ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Τομεάρχη Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, καθώς και τον νέο υποψήφιο της ΝΔ στα Γρεβενά, κ. Ελευθέριο Καραϊορδανίδη




Οι υπ. Βουλευτές μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών καθώς και στελέχη της παράταξης από φορείς και οργανώσεις του Νομού επισκέφθηκαν αρχικά τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γιώργο Δασταμάνη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και, ακολούθως, ο κ. Τασούλας έδωσε συνέντευξη στον Star-fm 933.
Αργότερα μετέβησαν στη Μητρόπολη, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών, κ.κ. Δαυίδ, ο οποίος ενημέρωσε το κλιμάκιο της ΝΔ για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς και για το επιμορφωτικό έργο της Μητρόπολης. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και συνομίλησε με τον διοικητή, κ. Αμπάζη Δημήτριο καθώς και με τους εργαζομένους του Νοσοκομείου.


Αργότερα οι υπ. Βουλευτές βάδισαν στην πόλη των Γρεβενών και ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες, εκπροσώπους φορέων και πολίτες, τους οποίους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα του κόμματος και για τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν, έπειτα από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναζωογονηθούν ο πρωτογενής τομέας και οι επιχειρήσεις. Κοινή αντίληψη και πεποίθηση όλων ήταν η κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και το ιστορικό διακύβευμα των εκλογών, που είναι η επάνοδος της Χώρας σε θετικούς δείκτες ανάπτυξης και στη διασφάλιση ενός σταθερού μακροοικονομικού περιβάλλοντος, που θα επιτρέψει στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να προχωρήσουν πολλά βήματα μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.