prwin-erastis-tou-tz-maikl-ton-anartise-gumno.w_lΔεν φτάνει ο αγώνας για την αποτοξίνωση που τον έχει κάνει αγνώριστο. Κερασάκι στην …τούρτα ήταν οι γυμνές φωτογραφίες του Τζ.Μάικλ που ανάρτησε πρώην εραστής του.

Χαριστική βολή στην εικόνα του Τζορτζ Μάικλ που πολεμά με την αποτοξίνωση και τις ουσίες έδωσαν οι γυμνές του φωτογραφίες που ανάρτησε στο Διαδίκτυο πρώην εραστής του.

Τις πιο γλυκιές αναμνήσεις διατηρεί από τον Τζορτζ Μάικλ ο κομμωτής Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ που γνωρίστηκε μαζί του κατά τη διάρκεια ταξιδιού του σταρ στην Αυστραλία. Οι στιγμές εκείνες, λέει, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στη ζωή του. Και …προς απόδειξη των παραπάνω φρόντισε να αναρτήσει στο Διαδίκτυ φωτογραφίες του βρετανο – κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή όπως ακριβώς γεννήθηκε στον μάταιο τούτο κόσμο: γυμνό μ’ άλλα λόγια.

   Οι περιηγητές του Διαδικτύπου έχουν, έτσι, την ευκαιρία να θαυμάσουν τον 53χρονο Τζορτζ Μάικλ χαμογελαστό και  κρατώντας ένα μπουκάλι κόκα κόλα στο χέρι να ποζάρει όπως σπάνια τον έχουν δει στην επαγγελματική του ζωή.

 

   Ο Τζορτζ Μάικλ – που δεν έχει κρύψει τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις – και ο Κάρλος γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου και συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Park Hyatt. ΄Οπως λέει ο 64χρονος κομμωτής μίλησαν ώρες για τα… πάντα. Χαρακτηριστική σκηνή που περιγράφει ο Κάρλος ήταν όταν ο Michael να έχει ακουμπήσει το κεφάλι του στο στήθος του κομμωτή. Η επαφή τους, όμως, δεν συνεχίστηκε στην Αγγλία όπου ο Τζορτζ Μάικλ προσκάλεσε τον Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ απλούστατα διότι φρόντισε να του εξηγηθεί λέγοντάς του ότι το αγόρι του βρίσκεται στο σπίτι του τραγουδιστή.

Δυο χρόνια μετά ο κομμωτής αποφάσισε όχι μόνο να ξαναθυμηθεί την τρυφερή του ιστορία με τον Τζορτζ Μάικλ αλλά να τη μοιραστεί με εκατομμύρια ανθρώπους στο Διαδίκτυο…

 

Οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να εκθέτουν προσωπικές στιγμές στο Διαδίκτυο (πιθανότητα χωρίς συνεννόηση), σε τίποτα, όμως, δεν θυμίζουν τον γερασμένο και θλιμμένο Τζορτζ που θεάθηκε να γιορτάζει τα γενέθλιά του στη Ζυρίχη σε ένα από πιο γνωστά και ακριβά κέντρα αποτοξίνωσης όπου δίνει μάχη για να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

  Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 52χρονου ελληνοκυπριακής καταγωγής σταρ, νοσηλεύεται στην κλινική «Kussacht Practice». Το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και η ίδια έχει ακολουθηθεί και από τον Τζον Γκαλιάνο.

Ο Τζορτζ Μάικλ έχει παραδεχθεί την εξάρτησή του έπειτα από διάφορες περιπέτειες, όπως η σύλληψή του για οδήγηση υπό επήρεια ουσιών, τιμωρήθηκε με φυλάκιση δύο μηνών, πλήρωσε πρόστιμο και του απαγορεύτηκε η οδήγηση. Ο ίδιος είχε εκμυστηρευθεί ότι το 2009 κάπνιζε 25 «τσιγάρα» την ημέρα, που μείωσε σε 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και κατέληξε να μείνει 3 εβδομάδες σε κώμα. Όταν επανήλθε η φωνή που λάτρεψαν δεν ήταν πια η ίδια.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.