13– 27 Σεπτεμβρίου 2015  – Η Αλεξάνδρα Τσουκανέλη συγκρίνει τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με τις διοργανώσεις του εξωτερικού

tsoukaneliΗ πρώτη Ελληνίδα που «κατέκτησε» τα βουνά των Άλπεων, είναι Γιαννιώτισσα και στηρίζει τον 9ο Γύρο της Λίμνης!

Η 34χρονη φυσιοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τσουκανέλη, που τερμάτισε στη μεγάλη διαδρομή των 170 χιλιομέτρων στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος Ultra Trail du Mont-Blanc, την πλέον δημοφιλή διοργάνωση στον πλανήτη, θα είναι ξανά στην ομορφότερη διαδρομή της χώρας μας, αν το επιτρέψει η φυσική της κατάσταση. Η Αλεξάνδρα έχει τιμήσει με τη συμμετοχή της αρκετές φορές τη διοργάνωση και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της, στην μικρή συνέντευξη που ακολουθεί.

Αλεξάνδρα, έχεις αγωνιστεί στον Γύρο της Λίμνης, μεταξύ πολλών διοργανώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Γιατί έλαβες μέρος και πως βίωσες αυτόν τον αγώνα στην πόλη σου;

Έχω συμμετάσχει αρκετές φορές στο γύρο της Λίμνης. Είναι ένας αγώνας που γίνεται στον τόπο μου και δε θα μπορούσα να λείψω. Η συμμετοχή μου κάθε φορά με ανταμείβει στο μέγιστο και με γεμίζει με όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις που με συντροφεύουν για πολύ καιρό.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον Γύρο της Λίμνης μια από τις ομορφότερες διαδρομές στην χώρα μας. Τι πιστεύεις;

Είναι μια πανέμορφη διαδρομή που κυκλώνει την λίμνη, εύκολη χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με εναλλαγές εικόνων και τοπίων που την καθιστούν μοναδική.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη διοργάνωση, σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχεις συμμετάσχει;

Πρόκειται για μια πολύ καλή διοργάνωση που αφήνει τους δρομείς με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη ανάπτυξη του δρομικού κινήματος με πάρα πολλές διοργανώσεις. Αυτό είναι μόνο θετικό ή έχει και αρνητικά στοιχεία, που καθιστούν αναγκαίο το «ξεκαθάρισμα»;

Πιστεύω ότι κάθε τι που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς θέλει προσοχή. Μπορεί πίσω από κάποιες διοργανώσεις να κρύβονται στόχοι ατομικοί κ όχι προς όφελος του αθλητισμού.

Έχοντας ταξιδέψει στο εξωτερικό, ποια θεωρείς πως είναι τα στοιχεία εκείνα που επιτρέπουν σε μια διοργάνωση να ξεχωρίσει και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους δρομείς;

Τα στοιχεία εκείνα πιστεύω ότι είναι η καλή οργάνωση όπως εμπεριέχεται και στην ίδια τη λέξη, π.χ. όσoν άφορα  στην σηματοδότηση ή την τροφοδοσία. Επίσης ο σεβασμός των αθλητών από τον πρώτο ως τον τελευταίο, καθώς και η ενθάρρυνση και η επιβράβευση τους πιστεύω είναι πολύ σημαντικά.

Φέτος να σε περιμένουμε στο Γύρο Λίμνης;

Θα ήθελα πολύ να τρέξω και φέτος. Ελπίζω η αποκατάσταση μου από τον μεγάλο αγώνα που έκανα να γίνει γρήγορα και να μπορέσω να είμαι εκεί!

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή

Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.

Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με φαξ ή με e-mail

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με φαξ στο τηλέφωνο: 26510 25818 ή με email στο: office@ioanninalakerun.gr. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation

Αυτοπροσώπως

Στο γραφείο της ομάδας Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας Ιωαννίνων (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου) έως 16 Σεπτεμβρίου (17:00 – 21:00 τις εργάσιμες ημέρες).

Αντίτιμο Συμμετοχής

Ατομικά

Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.

Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.

Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.

Παραλίμνιος Δρόμος “Μαμά-καρότσι”: Δωρεάν.

Ομαδικά (Άνω των 10 ατόμων)

Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 15 ευρώ.

Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.

Τρόποι Πληρωμής

Online μέσω Paypal: Συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας, απευθείας μέσω της υπηρεσίας του Paypal, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση μέσω Τραπέζης: Μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR 82 0171 6440 0066 4410 8072 918
Αρ. Λογαριασμού: 6644 – 108072 – 918
Δικαιούχος: Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το όνομα του αθλητή που τρέχει ή στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής το όνομα του αρχηγού της ομάδας για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Αυτοπροσώπως με μετρητά: Στα γραφεία του Συλλόγου Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων στο Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου) έως 16 Σεπτεμβρίου 2015.
Τηλέφωνο: 26510 25818 – 6943 841957.
Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τις 17:00 έως τις 21:00 τις εργάσιμες ημέρες.

GIANNENA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.