11998351_1620569524862483_1276654846_n (1)

Βαδίζοντας προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε μία ιστορική απάντηση απέναντι στον λαϊκισμό, στις

ιδεοληπτικές φαντασιώσεις, στον μικροκομματικό τυχοδιωκτισμό και στα συντεχνιακά συμφέροντα, που μας οδήγησαν ως εδώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας επένδυσαν σε αυτές τις αντιλήψεις και έπεισαν ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος ότι η δεκαετία του ’80 μπορούσε να αναβιώσει και ότι, μόνο και μόνο με τη «δημιουργική ασάφεια» του κ. Βαρουφάκη και τα δημαγωγικά τεχνάσματα του κ. Τσίπρα, οι Ευρωπαίοι θα τρόμαζαν και θα μας έδιναν γη και ύδωρ, σκίζοντας τα μνημόνια, διαγράφοντας το χρέος, δίνοντας μας απλόχερα και άλλα λεφτά και ότι όλα θα ανατρέπονταν…

Η μόνη ανατροπή που πέτυχαν όμως ήταν ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της Χώρας και μια νέα βαθιά ύφεση που επιβάρυνε το δημόσιο χρέος κατά 87 δις ευρώ.

Μέσα σε λίγους μήνες και ενώ ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι η Ελλάδα θα έβγαινε από το Μνημόνιο, πραγματοποιήθηκε μία καταστροφική πορεία, που άφησε στο πέρασμά της 8.500 λουκέτα σε επιχειρήσεις, 16.000 απώλειες θέσεων εργασίας, 40 δις ευρώ απώλειες καταθέσεων, 25 δις ευρώ απώλειες στο χρηματιστήριο, 8 δις ευρώ απώλειες από το ΕΣΠΑ, 1,4 δις ευρώ απώλειες από 359 έργα της προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013 που απεντάχθηκαν, 5 δις ευρώ απώλειες στα δημόσια έσοδα και άλλες μεγάλες απώλειες σε δαπάνες όπως στα αποθεματικά των ΟΤΑ και των δημοσίων οργανισμών και φορέων.

Συνολικές απώλειες που κόστισαν πολύ ακριβά για να γίνουν τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ και των συντεχνιών που αντιπροσωπεύει πραγματικότητα. Και αφού αυτό δεν έγινε είδαμε μόλις εχθές τον κ. Τσίπρα να διεκδικεί και πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας ότι έκανε τελικά έναν συμβιβασμό, αλλά ότι δεν είναι συμβιβασμένοι. Ερασιτεχνισμός και άγνοια της πραγματικότητας…

Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε αντίληψη και να κατανοήσουμε ότι για να ανατρέψουμε τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, χρειάζεται σύνεση και ρεαλισμός, ενότητα και εθνική ομοψυχία, προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και να τελειώσουμε με τα μνημόνια και την κρίση μια για πάντα.

Η πατρίδα μας διαθέτει ένα τεράστιο απόθεμα γνώσεων και ένα έμψυχο δυναμικό που μπορεί να κάνει θαύματα όταν εργαστεί σε συνθήκες σταθερότητας και αξιοκρατίας, μακριά και πέρα από συντεχνίες και από παλαιοκομματικές νοοτροπίες. Έχουμε μεγάλο φυσικό πλούτο και πόρους ικανούς, προκειμένου ο πρωτογενής τομέας να παράγει θαύματα, αναθερμαίνοντας τη βιομηχανία μας, ώστε να χαραχθεί μία εθνική βιομηχανική πολιτική, που θα καταστήσει την Ελλάδα αυτοδύναμη.

Οι πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας δεν έχουν χαθεί και περιμένουν το κατάλληλο περιβάλλον και την μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν ακμή και ευημερία στη Χώρα. Οι νέες και οι νέοι μας έχουν τεράστιες δυνατότητες και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της προσπάθειας και να συμβάλλουν μαζί με όλη την κοινωνία, ώστε να πετύχουμε.

Το μόνο το οποίο χρειάζεται είναι ένα ρεαλιστικό και ειλικρινές σχέδιο, που θα υπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Αυτά εκφράζει και πρεσβεύει η παράταξή μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και του εθνικού συμφέροντος, το οποίο και αποτελεί τη σημαία των αγώνων μας.

Καλούμε όλες τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες να υψώσουμε όλες και όλοι μαζί αυτή τη σημαία και ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές ένα ασφαλές μέλλον, μια Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναμη!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΟ.Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.