εθνικηΑυτή η Εθνική ομάδα μοιάζει μα καταραμένη. Η ΕΠΟ την διέλυσε και έκτοτε δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Οι παίκτες της ακόμη και σε καλές (έστω ανεκτές) εμφανίσεις τους πια δεν μπορούν ούτε νίκη να πάρουν στα προκριματικά του Euro 2016. Και απόψε είδαμε ακόμη ένα επεισόδιο αυτής της κακόγουστης φάρσας…

Η Φινλανδία ήρθε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άνετη και με ελπίδες και έφυγε με το 1-0 και τρεις βαθμούς, την ώρα που οι Ελληνες απλά κοιτούν αποσβολωμένοι μια Εθνική ομάδα που αγαπήθηκε να απομυθοποιείται σε λίγους μήνες.

Το «φάντασμα» που εμφανίζεται ως Eθνική Ελλάδας σε αυτόν τον προκριματικό γύρο από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά, έκανε την εμφάνισή του στο β’ ημίχρονο. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση και φαντασία ενώ και αμυντικά η εικόνα στη μοναδική κλασική ευκαιρία των Φινλανδών θύμισε ερασιτεχνικού σωματείου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν και να περάσουν και αυτοί με νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, φυσικά, η Ελλάδα αποκλείστηκε και μαθηματικά από τα τελικά του Euro 2016.

Το «γιουχάισμα» από τους περίπου 10.000 θεατές που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο προς τους Έλληνες διεθνείς τα λέει όλα για την απογοήτευση που επικρατεί στον κόσμο και όχι μόνο.

Στο 75′ οι Φινλανδοί άλλαξαν με ευκολία πολλές πάσες έξω από την περιοχή του Καρνέζη, αφού οι αμυντικοί της εθνικής ήταν εντελώς παθητικοί στα μαρκαρίσματά τους. Ο Ρινγκ με μια πολύ απλή προσποίηση πέρασε τον Παπαδόπουλο σαν να μην υπήρχε, πάσαρε στον Σαντίκ και πριν προλάβει να σουτάρει έβαλε την κόντρα ο Παπασταθόπουλος. Ωστόσο, η μπάλα κατέληξε στον εντελώς αμαρκάριστο Πονγιάπαλο που με ένα απλό πλασέ άνοιξε το σκορ, βυθίζοντας στη μιζέρια σε ακόμα ένα ματς την Εθνική ομάδα.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας, 4-2-3-1): Καρνέζης – Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας – Τζιόλης, Σάμαρης (86’ Ταχτσίδης) – Αραβίδης (68’ Κονέ), Φορτούνης, Καρέλης (77’ Φούντας)– Μήτρογλου.

Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα, 4-4-1-1): Χραντέσκι – Αρκιβούο, Χάλστι, Αραγιούρι, Ούρονεν – Ρινγκ, Σπαρβ, Τοΐβιο, Χετεμάι – Χαμαλάινεν (46’ Σαντίκ, 79’ Ματίλα) – Πούκι (67’ Πογιανπάλο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.