ell89

Η Ελλάδα ψάχνει την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2016, απέναντι στους Φινλανδούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την προετοιμασία της να ολοκληρώνεται την Πέμπτη στον Αγιο Κοσμά.

Ο Κώστας Τσάνας όμως, είδε να προκύπτει ένα απρόοπτο λίγο πριν το τέλος της προπόνησης. Ο λόγος για τον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αποχώρησε και υποβλήθηκε άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Ο διεθνής μέσος της Ραπίντ Βιέννης έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο «Metropolitan», όπου μετέβη μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε και ο Κώστας Τσάνας δεν μπορεί να τον υπολογίζει στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στη Φινλανδία στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του EURO 2016 και προφανώς και στην αναμέτρηση με τη Ρουμανία την ερχόμενη Δευτέρα στο Βουκουρέστι για την ίδια διοργάνωση.

Αισιόδοξοι ότι μπορεί να αντιστραφεί άμεσα το κλίμα στην Εθνική (μέσω των καλών αποτελεσμάτων) εμφανίστηκαν οι Κώστας Τσάνας, Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου για το ματς (4/9, 21;45) με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 στο Καραϊσκάκη. «Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα, να είναι μαζί μας», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής. «Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας», επεσήμανε ο έμπειρος μέσος.

Αναλυτικά ο Κώστας Τσάνας μίλησε για:

-την Φινλανδία: «Είναι μία ομάδα με καλή χημεία, καλά μονταρισμένη και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της. Έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

-το τι έφταιξε για την κακή πορεία της Εθνικής στα προκριματικά: «Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω το τι συμβαίνει τώρα. Το τώρα και το τι γίνεται, να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών».

-τον κόσμο: «Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα, να είναι μαζί μας…».

-τον στόχο της ομάδας και το ματς με την Φινλανδία: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία πιο καλή πορεία στην συνέχεια».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για:

-την συνέχεια: «Από την φύση μου είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είμαστε μαθημένοι και συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις στην Εθνική. Σε αυτό που ζούμε τώρα. Όμως όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους».

-το μήνυμά του για τη συνέχεια: «Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αύριο την Φινλανδία για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στον σωστό δρόμο».

-το κατά πόσο οφείλεται η πορεία της εθνικής σε μη αγωνιστικούς παράγοντες: «Δεν είναι εξωαγωνιστικοί λόγοι για την εικόνα μας. Το κλίμα είναι πάντα καλό. Ήταν πάντα καλό και στα αποδυτήρια στην ομάδα γενικά και επειδή είμαι αισιόδοξος μπορεί να γυρίσει θετικά όλο αυτό. Αρκεί να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που πρέπει».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.