ΑΡΧΕΙΟ- ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΑΟ Δήμος Γρεβενών εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη λύπη του για την εγκληματική
θανάτωση αδέσποτων σκύλων στα όρια του Δήμου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάθε ανάλογη πράξη βίας, από όπου και αν προέρχεται, δεν συνάδει με την λογική και καταδεικνύει το επίπεδο και την ηθική ποιότητα του δράστη. Η συγκεκριμένη πράξη δηλητηρίασης δεν στρέφεται μόνον εναντίον των ζώων αλλά στρέφεται και εναντίον των ανθρώπων εν γένει καθώς μπορεί να βλάψει ανυποψίαστους πολίτες και μικρά παιδιά.


Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του προτίθεται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τα συγκεκριμένα κρούσματα και θα ενημερώσει όλο το προσωπικό που εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας να έχει αυξημένη την προσοχή του και να περισυλλέγει οποιαδήποτε τροφή θα μπορούσε να θεωρηθεί πηγή κινδύνου. Επιπλέον στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τη Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών θα συνδράμει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, ξεκινώντας πρώτα από τους μαθητές.

Τέλος, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας αν υποπέσει στην αντίληψή τους το παραμικρό που σχετίζεται με ενέργειες εχθρικές προς τα ζώα να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές, ώστε να επιλαμβάνονται άμεσα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.