ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟΤα Επιμελητήρια Δυτ,Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν την «31η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

H Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η Έκθεση, είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης και αποτελεί, δικαιωματικά, το κορυφαίο Εμπορικό – Οικονομικό γεγονός και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Παραγωγικού Κόσμου και όλων των κατοίκων της περιοχής μας. Φέτος θα δοθεί έμφαση στα Αρωματικά φυτά της Δ. Μακεδονίας με ειδικό αφιέρωμα

Τιμώμενη χώρα θα είναι η Πρεσβεία της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Αθηνά η όποια θα συμμετάσχει με την Πρεσβεία της και με Επιχειρηματικές Αντιπροσωπείες.

Προσκαλούμε και τη δική σας επιχείρηση να πάρει μέρος σε αυτή την κορυφαία για την περιοχή μας διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι νέες επιχ/σεις, αυτές δηλαδή που έκαναν έναρξη επιτηδεύματος μετά την 1-1-2010 επιδοτούνται με 80% του κόστους συμμετοχής στην Έκθεση για περίπτερο έως 12 τ.μ. από την Περ.Δυτ.Μακεδονίας, ενώ οι παλιές με 20%.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45978, 45977, info@ekthesiako.gr, ekdilosis@ekthesiako.gr, l

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.