ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
karipidis-shmandrakos

Σε συνέχεια της παρουσίασης της Β1’ Φάσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) της Δυτικής Μακεδονίας στην Εκτελεστική Επιτροπή στις 16 Ιουλίου 2015 και στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την οριστικοποίηση της θέσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επί των προτεινομένων σ’ αυτό,

σας προσκαλούμε

να παραβρεθείτε σε συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων 3ου ορόφου Π.Ε. Γρεβενών την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και εκπροσώπων της Δ/νσης Χωροταξικού Σχεδιασμού του ΥΠΑΠΕΝ, θα γίνει συνοπτική παρουσίαση από τη μελετητική ομάδα των κυριοτέρων σημείων του Β1’ σταδίου του ΠΠΧΣΑΑ και θα ακολουθήσει διάλογος με τους Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, οι προτάσεις των οποίων θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνισταμένης πρότασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα υποβληθεί προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ), το οποίο έχει και τη συνολική ευθύνη εκπόνησης των ΠΠΧΣΑΑ της χώρας.

Όλο το ενημερωτικό υλικό, επί του οποίου αναμένουμε τις θέσεις σας (γραπτά ή προφορικά) κατά την παραπάνω συνάντηση, είναι αναρτημένο στον διαδικτυακό χώρο www.pdm.gov.gr.

Παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση

Ο Περιφερειάρχης

Δυτικής Μακεδονίας

Καρυπίδης Θεόδωρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.