Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρησμός από την Ζωή: Θα μάθετε σύντομα τι θα αποφασίσω

30 Αυγούστου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΖΩΗ - ΘΑΝΟΥΣε χρησμούς κατέφυγε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ρωτήθηκε για το τι προτίθεται να πράξει στις προσεχείς εκλογές.

Έπειτα από συνάντηση που είχε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως: «Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος» ήταν η απάντηση της Προέδρου της Βουλής στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Όσον αφορά το τι συζήτησε με την κυρία Θάνου η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής την προεκλογική περίοδο.

«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δεν παρέλειψε τέλος να εξάρει την παρουσία μιας γυναίκας στη θέση της πρωθυπουργού λέγοντας ότι πρόκειται «για μια γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση για δικαιοσύνη ελευθερία και δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» προσθέτοντας ότι η κυρία Θάνου είχε δώσει πολλαπλώς το παρών σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αληθείας για το Δημόσιο Χρέος.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ζωής, κράτησε μια ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Επίσης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου η κυρία Κωνσταντοπούλου την ενημέρωσε για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων» και την προσκάλεσε στην εναρκτήρια συνεδριάσή της.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2015 at 09:43 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply