«Διπλό» της Βέροιας

olympiakΜε «βόμβα» μεγατόνων… παραλίγο να αρχίσει η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να… κλέβουν τη νίκη με δύο γκολ από κόντρα στις καθυστερήσεις (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2).

Επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και των ΜΑΤ πριν από τη σέντρα.

«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην τελική ενέργεια.

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός απογοήτευσε για άλλη μια αγωνιστική, ενώ η Βέροια με σκόρερ τον Αμπντούν πήρε το «διπλό» (Πανθρακικός – Βέροια 0-2).

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός μετά το σοκ του αποκλεισμού του από την Ευρώπη θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο την Καλλονή, ενώ ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την πρόκριση στους ομίλους του Europa, έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

Ο έτερος ευρωπαίος, Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο στην «πρώτη» του Καυτανζογλείου στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από χρόνια.

Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο που μεσοβδόμαδα αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποκλεισμό από τη «Φενέρ» στην Πόλη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Αυγούστου
Πανθρακικός – Βέροια 0-2
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2
Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 30 Αυγούστου

19:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
19:15 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός – Καλλονή
19:15 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής – Πανιώνιος
21:30 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 31 Αυγούστου

21:30 (Περιβολίων) Πλατανιάς – Ατρόμητος

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.