mhtropoylosΠαρέμβαση στο δελτίο MEGA έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής – για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί.

Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω“, συνέχισε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε“, είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι “μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!”.

Ο κ. Μητρόπουλος είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.