giagia7

Μία ηλικιωμένη βάζει τα γυαλιά στις νέες γυναίκες, αφού αποφάσισε να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της στα 92 και τα κατάφερε.

Η Μπέτυ Τζόουνς από το Κάρλτον του Μπαρνσλεϊ στο Νότιο Γιόρκσαϊρ, πηγαίνει στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα και κάνει κολύμβηση, ενώ κατάφερε να χάσει 44 κιλά.

Αφορμή για αυτή την αλλαγή ήταν όταν στα 80 της, που ήταν 107 κιλά, οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να χάσει βάρος, προκειμένου να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Ετσι ξεκίνησε να τρώει πιο υγιεινά και γράφτηκε στο γυμναστήριο. Τώρα η 92χρονη δηλώνει ότι αισθάνεται πιο fit και πιο νέα από ποτέ.

Η συνταξιούχος πήρε πολύ βάρος όταν είχε ένα κατάστημα fish and chips και έτρωγε από αυτά κάθε μέρα. «Πήρα λίπος και στη συνέχεια δεν το έχασα. Σύντομα διαπίστωσα ότι δε μπορούσα ούτε να περπατήσω τον εγγονό μου Τζέικ, μέχρι το σχολείο του. Ηξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος.»

Τώρα η 92χρονη πηγαίνει στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιεί τακτικά ένα ποδήλατο γυμναστικής και κάνει επίσης μαθήματα κολύμβησης.

«Είχα μια ωραία σιλουέτα όταν παντρεύτηκα το 1958, αλλά τα παιδιά και η οικογενειακή ζωή, με έκαναν να αφεθώ και πάχαινα συνέχεια» εξηγεί.

«Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ηλικία τους ως δικαιολογία για να παραιτηθούν αλλά ελπίζω ότι μπορώ να αποδείξω ότι δεν είστε ποτέ πολύ παλιά και γέρος και μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε οποιαδήποτε ηλικία. Νιώθω καλύτερα τώρα από ό,τι έκανα από 12 χρόνια και αυτό κυρίως λόγω της απώλειας του βάρους και της τακτικής άσκησης» δηλώνει .

«Δεν μου αρέσουν να με βλέπουν ως παράδειγμα για τους άλλους, αλλά θα ήθελα να τους παροτρύνω όλους να συνειδητοποιήσουν ένα πολύ σημαντικό μάθημα – δεν είστε ποτέ πολύ μεγάλοι για τίποτα»

Στους άμεσους στόχους της Μπέτυ είναι να διατηρήσει το βάρος της στα σημερινά επίπεδα και να κολυμπήσει σε όλο το μήκος της πισίνας.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.