ellinas-gois-ithopoios-pantreuetai-stin-ameriki.w_lΣχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στο 2016 με τη σύντροφό του, αλλά όχι στην Ελλάδα. Ο Έλληνας ηθοποιός εξηγεί το γιατί.

«Θα παντρευτούμε στην Αμερική, γιατί η σύντροφός μου έχει γεννηθεί εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί το γάμο μας», αποκάλυψε ο γοητευτικός ηθοποιός, που δεν έχει περάσει καθόλου απαρατήρητος στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.

Μιλώντας στο Εγώ, ο Αντώνης Καρυστινός, είπε χαρακτηριστικά πως «ο γάμος θα γίνει μέσα στο 2016. Θα δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρουμε», αναφερόμενος στις προετοιμασίες που κάνει με τη σύντροφό του. Ο ηθοποιός που διατηρεί εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και λατρεύει το θέατρο, μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και τη σχέση τους: «Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”. Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.