Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Άννα Μονογιού μιλάει για τον έρωτα με τον Τσακνή

28 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

i-anna-monogiou-milaei-gia-ton-erwta-me-ton-tsakni.w_lΤρία χρόνια μαζί και συγκατοικούν από τον Ιανουάριο του 2014. Η Άννα Μονογιού και ο Διονύσης Τσακνής ξέρουν να προστατεύουν τη σχέση τους και εκείνη το δηλώνει.

Η ηθοποιός Άννα Μονογιού ήταν πάντα μία διακριτική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου από όπου και κατάγεται, αν και στην πατρίδα της έχει ενεργή συμμετοχή στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αν και σχεδόν 3 χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον τραγουδοποιό και Πρόεδρο της ΕΡΤ, πια, Διονύση Τσακνή δεν μιλάει για τη σχέση τους, αποφεύγοντας να τραβήξει τα φώτα. Το ζευγάρι που συγκατοικεί από τον Ιανουάριο του 2014 στα βόρεια προάστια, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Η ηθοποιός μίλησε στο Κυπριακό τηλεπεριοδικό (πρώτο σε πωλήσεις) ΤηλεΏρες και τη δημοσιογράφο Μαρίνα Χρυσοστόμου, αν και με φειδώ, σχετικά με τον Διονύση Τσακνή και τη σχέση τους.

Στην ερώτηση «Η σχέση σου με τον Διονύση Τσακνή έχει γίνει γνωστή πια. Σε ενοχλεί που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και στην προσωπική σου ζωή;», η απάντηση είναι: «Να είστε βέβαιοι πως η σχέση μας με το Διονύση προστατεύεται από μας τους ίδιους, με τον καλύτερο τρόπο».

Και ακολουθεί η πιο προσωπική ερώτηση, που κρύβει από πίσω της όνειρα και σχέδια:
«Παλαιότερα, έχεις δηλώσει ότι θέλεις πολύ να αποκτήσεις ένα παιδί. Ενδέχεται να υλοποιήσεις το όνειρο σου σύντομα;». Η Άννα Μονογιού με την απάντησή της αφήνει περιθώρια για να σκεφτούν οι αναγνώστες αυτό που θέλουν, λέγοντας: «Θα το δείτε! Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται».

thetoc

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Αυγούστου, 2015 at 18:29 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply