to-megalo-oxi-tis-kamila-sti-menegaki.w_lΌλοι περίμεναν ότι το «κορμί» Αλέκα Καμηλά, θα έλεγε το μεγάλο «Ναι» στην κυρίαρχη Ελένη Μενεγάκη για να βρεθεί στην εκπομπή της. Ο λόγος του «Όχι» είναι σοβαρός…

Η επιστροφή της Αλέκας Καμηλά στην Ελλάδα από την Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και των παιδιών τους στην Ελλάδα ήταν ένα νέο ξεκίνημα στην οικογενειακή τους ζωή, αλλά και στην επαγγελματική ζωή του μοντέλου.

Η Αλέκα Καμηλά βρήκε πολύ γρήγορα τη θέση της στην τηλεοπτική ζωή, αφού επιλέχθηκε και τελικά ξεχώρισε στην απογευματινή ζώνη του Alpha μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, του Γιώργου Λιανού και της Μπέτυς Μαγγίρα. Οι εντυπώσεις από την παρουσία της ήταν οι καλύτερες και ήρθε ως επιστέγασμα η πρόταση για συνεργασία από την Ελένη Μενεγάκη.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα πει το «Ναι», αφού θα ήταν μία νέα ευκαιρία, εκείνη με ευγένεια αρνήθηκε την πρόταση. Τί χώρισε τις δύο γυναίκες; Αυτό που ευθύνεται δεν είναι τα οικονομικά, η συμπεριφορά, η θέση που της δινόταν, αλλά η οικογένειά της.

Η Αλέκα Καμηλά επιστρέφει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική, αφού ο σύζυγός της είπε το δικό του «Ναι» στην πρόταση να αναλάβει διοικητικό πόστο στους Kings, στο Σακραμέντο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.