Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το μεγάλο ΟΧΙ της Αλέκα Καμηλά στην Ελένη Μενεγάκη

27 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

to-megalo-oxi-tis-kamila-sti-menegaki.w_lΌλοι περίμεναν ότι το «κορμί» Αλέκα Καμηλά, θα έλεγε το μεγάλο «Ναι» στην κυρίαρχη Ελένη Μενεγάκη για να βρεθεί στην εκπομπή της. Ο λόγος του «Όχι» είναι σοβαρός…

Η επιστροφή της Αλέκας Καμηλά στην Ελλάδα από την Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και των παιδιών τους στην Ελλάδα ήταν ένα νέο ξεκίνημα στην οικογενειακή τους ζωή, αλλά και στην επαγγελματική ζωή του μοντέλου.

Η Αλέκα Καμηλά βρήκε πολύ γρήγορα τη θέση της στην τηλεοπτική ζωή, αφού επιλέχθηκε και τελικά ξεχώρισε στην απογευματινή ζώνη του Alpha μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, του Γιώργου Λιανού και της Μπέτυς Μαγγίρα. Οι εντυπώσεις από την παρουσία της ήταν οι καλύτερες και ήρθε ως επιστέγασμα η πρόταση για συνεργασία από την Ελένη Μενεγάκη.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα πει το «Ναι», αφού θα ήταν μία νέα ευκαιρία, εκείνη με ευγένεια αρνήθηκε την πρόταση. Τί χώρισε τις δύο γυναίκες; Αυτό που ευθύνεται δεν είναι τα οικονομικά, η συμπεριφορά, η θέση που της δινόταν, αλλά η οικογένειά της.

Η Αλέκα Καμηλά επιστρέφει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική, αφού ο σύζυγός της είπε το δικό του «Ναι» στην πρόταση να αναλάβει διοικητικό πόστο στους Kings, στο Σακραμέντο.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Αυγούστου, 2015 at 21:33 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply