«Γιορτές Γεύσεων Πίνδου» στα Γρεβενά
geyseis ellhnov ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αναπτυξιακή Γρεβενών στο πλαίσιο υλοποίησης του Διατοπικού Σχεδίου συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και την ΠΕ Γρεβενών, τις «Γιορτές Γεύσεων Πίνδου» στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών το Σεπτέμβριο του 2015.

Οι«Γιορτές Γεύσεων Πίνδου» έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις εκλεκτές γεύσεις και τις τοπικές συνταγές με τη χρήση των αναγνωρισμένων-ονομαστών, πιστοποιημένων και εκλεκτών προϊόντωντων Γρεβενών.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρική, βιντεοσκόπηση και προβολή επαγγελματιών και γεύσεων, γαστρονομία και παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Παρακαλούνται φορείς, σωματεία και επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, της μεταποίησης τοπικών προϊόντων, αλευροβομηχανίες, τυροκομικές μονάδες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και τουριστικές μονάδες ή τουριστικές επιχειρήσεις κλπ , επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να επικοινωνήσουν με την Αναπτυξιακή Γρεβενών στα τηλέφωνα 2462087380 (Γιάννης Αντωνόπουλος, Έπη Τριανταφύλλου, Δέσποινα Μίμη, Μαρία Γεωργίτση) έως τις 14.09.2015 για να δηλώσουν συμμετοχή.

Για την Αναπτυξιακή Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Πρόεδρος ΑνΓρε& ΟΤΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.