wife7Εγινε viral στο διαδίκτυο με το βίντεο που δημοσίευσε από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του και τη δυσάρεστη κατάληξη αυτής. Ωστόσο τώρα ο Vlogger Σαμ Ρέιντερ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους φαν του, αφού το όνομα του βρέθηκε στη λίστα απιστίας της ιστοσελίδας Ashley Madison, που έπεσε θύμα χάκερ.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα χάκερ «έσπασαν» το απόρρητο της ιστοσελίδας εύρεσης προσωρινών συντρόφων και δημοσιοποίησαν τα στοιχεία αρκετών άτακτων παντρεμένων στο Twitter και το 4chan.

Μεταξύ αυτών ήταν και τα στοιχεία ενός 29χρονου πατέρα 2 παιδιών, του οποίου ο ταχυδρομικός κώδικας και η διεύθυνση ταιριάζει απόλυτα με αυτή της οικογένειας Ρέιντερ.

Ο Σαμ Ρέιντερ είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως αφοσιωμένος χριστιανός vlogger ο οποίος σε ένα βίντεο έκανε έκπληξη στη γυναίκα του με το τεστ εγκυμοσύνης της δείχνοντας της ότι περιμένουν 3ο παιδί. Ωστόσο λίγο καιρό μετά δημοσιοποίησαν μαζί ένα βίντεο, στο οποίο ανακοίνωναν βουρκωμένη ότι η σύζυγος του απέβαλε.

Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο Ashley Madison, παραδέχθηκε δημόσια ότι άνοιξε τον λογαριασμό πριν από δύο χρόνια, πριν ξεκινήσει να κάνει βίντεο στο διαδίκτυο, με σκοπό να ξεκινήσει μία εξωσυζυγική σχέση, ωστόσο δεν το έκανε ποτέ στην πραγματικότητα.

Επιπλέον προσθέτει ότι τόσο η σύζυγος του όσο και ο Θεός τον έχουν συγχωρήσει για τις ενέργειές του, που οδηγήθηκαν από «καθαρή σαρκική επιθυμία και αμαρτωλή περιέργεια». «Εχω εντελώς καθαριστεί από αυτή την αμαρτία» επιμένει.




iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.