Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εσείς θα κάνατε βουτιά στη γυάλινη «πισίνα του ουρανού»;

24 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

tha-kanate-boutia-sti-gualini-pisina-tou-ouranou.w_lΗ πισίνα από γυαλί που θα αιωρείται στον ουρανό του Λονδίνου θα ενώνει δύο 10όροφα κτίρια. Το αρχιτεκτονικά τολμηρό project θα είναι έτοιμο το 2018.

Και το χαϊδευτικό όνομα αυτής «sky pool».

Η διάφανη, γυάλινη πισίνα του ουρανού θα είναι, σύμφωνα με την κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το project, η πρώτη του είδους της στον κόσμο.

Οι κολυμβητές θα απολαμβάνουν τον κόσμο από ύψος 35 μέτρων.

Από το κενό θα τους χωρίζουν μόλις 20 εκατ. από γυαλί.

Το προνόμιο της απόλαυσης της sky pool θα έχουν βεβαίως, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων (602.000 λίρες η τιμή εκάστου διαμερίσματος), οι οποίοι θα μπορούν να πηγαίνουν από το ένα κτίριο στο άλλο κολυμπώντας.

Γιατί η 25 τ.μ. sky pool είναι μία νερένια γέφυρα του ουρανού.

Σύμφωνα με το σχέδιο θα λειτουργεί σπα, μπαρ, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας πορτοκαλεώνας με θέα στο Βρετανικό Κοινονούλιο.

Βουτιά υψηλού επιπέδου (κυριολεκτικά)

Η εντελώς διάφανη πισίνα από γυαλί θα ενώνει δύο 10όροφα κτίρια, δύο συγκροτήματα πολυτελών διαμερισμάτων στο κέντρο του Λονδίνου.

Το κόστος της επένδυσης υπολογίζεται σε 1,5 δις λίρες.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν άθλο της μηχανικής.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλος του 2018.

thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2015 at 18:28 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply