ΖΩΗ - ΛΑΦΑΖΑΝΗΣΤην συμπόρευσή της με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα κρίνει η συνάντηση που θα έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί του στις 10:30.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Λαϊκή Ενότητα» και η πρόεδρος της Βουλής θα συναντηθούν στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά από αίτημα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μια ημέρα μετά από την ανακοίνωση του νέου πολιτικού σχηματισμού, που πυροδότησε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στο Μαξίμου και την πλευρά Λαφαζάνη αλλά και τις αλλεπάλληλες εμπρηστικές δηλώσεις Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ταχθεί με το νέο κόμμα στο οποίο θα έχει προεξάρχοντα ρόλο.

Η Σόφη Παπαδόγιαννη, που παραιτήθηκε χθες από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και συμπορεύεται με την Λαϊκή Ενότητα, μιλώντας στο Mega, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μιλώντας για πρωτοβουλίες προκειμένου να συμπηχθεί ένα ευρύ μέτωπο κατά των μνημονίων.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που θα λάβει την διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μόλις την παραδώσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προτίθεται να εξαντλήσει το τριήμερο που προβλέπει το Σύνταγμα. Ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξει συνάντηση και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.