ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ - ΤΣΙΠΡΑΣ

Ανεξάρτητο πολιτικό σχηματισμό, με την ονομασία “Λαϊκή Ενότητα” με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη συγκρότησαν 25 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Σχετική επιστολή εστάλη στο προεδρείο της Βουλής και διαβάστηκε στην ολομέλεια.

“Γνωστοποιούμε και δηλώνουμε προς την κ. πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ότι αποχωρούμε από την κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία ανήκαμε και συγκροτούμε ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα κατά τις διατάξεις των άρθων του κανονισμού της Βουλής”, αναφέρουν στην επιστολή τους.

Οι βουλευτές που συγκροτούν τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα είναι οι εξής: Αμανατίδου Ευαγγελία, Γαϊτάνη Ιωάννα, Δελημήτρος Κωνσταντίνος, Διαμαντόπουλος Ευάγγελος, Ζάνας Ζήσης, Ζερδελής Ιωάννης, Ήσυχος Κωνσταντίνος, Ιωαννίδης Ηλίας, Κριτσωτάκης Μιχάλης, Κυριακάκης Βασίλης, Κυρίτση Αγλαΐα, Κώτσιας Θωμάς, Λαπαβίτσας Κωνσταντίνους, Λεουτσάκος Στάθης, Μακρή Ραχήλ, Ουζουνίδου Ευγενία, Πετράκος Αθανάσιος, Σαμοΐλης Στέφανος, Σκούμας Αθανάσιος, Σταθάς Ιωάννης, Στρατούλης Δημήτρης, Τσανάκα Αλεξάνδρα, Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Ψαρέα Ελένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.