Φωτογραφία του Γιάννη Κ. (kozanimedia.gr)
Φωτογραφία του Γιάννη Κ. (kozanimedia.gr)

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Στις 17:00 σήμερα (21-08-2015) η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από σύγκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με Ι.Χ. φορτηγάκι τύπου «Van» στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Πολύμυλο προς Κοζάνη, λίγο πριν τον κόμβο Κοίλων.

 Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίσαμε θανάσιμα τραυματισμένο τον οδηγό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ο οποίος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν πέντε (5) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο (2) οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο, με ιταλικές πινακίδες, συγκρούστηκε με «βανάκι» με γαλλικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης των δυο οχημάτων, τα οποία κινούνταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας, ήταν να ανασυρθεί νεκρός από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, που έσπευσαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο του δυστυχήματος, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, πιθανότατα ιταλικής καταγωγής.

Ευτυχώς, οι έξι επιβαίνοντας στο βανάκι φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.