NODE  ND -ΝΟΔΕ- ΝΔΗ απόφαση του κ. Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα εκ νέου σε εκλογές, μέσα σε λιγότερο από 7 μήνες, δείχνει για μια ακόμα φορά το ήθος της συγκεκριμένης κυβέρνησης, η οποία θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του κομματικού και του προσωπικού συμφέροντος.

Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν αποτελούν μία επιλογή που σέβεται τη Δημοκρατία και τη βούληση του κυρίαρχου Λαού, ο οποίος άλλωστε απεφάνθη – ήδη – δύο φορές μέσα στο 2015, αλλά απλούστατα καθίστανται το μέσο, προκειμένου να δραπετεύσει ο κ. Τσίπρας από τα προβλήματά του και να αντιμετωπίσει τις «προδομένες συνιστώσες» του με ένα δημοκρατικό – εκλογικό άλλοθι.

Το άλλοθι αυτό ωστόσο οδηγεί εκ νέου την Πατρίδα και την εθνική μας οικονομία σε περιπέτειες, εντείνοντας την αστάθεια, αυξάνοντας την ανησυχία, βαθαίνοντας την ύφεση, οδηγώντας για μια ακόμα φορά τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις του τόπου και την πραγματική οικονομία σε ένα επικίνδυνο αδιέξοδο.

Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου μετά από τα ψέμματα περί σκισίματος των μνημονίων, μετά την επί 6μήνου «δημιουργική» – καταστροφική ασάφεια του κ. Βαρουφάκη, μετά το περήφανο και δημοκρατικό «ΌΧΙ», που κατέληξε σε ικεσία προς τις ευρωπαϊκές δυνάμεις, μετά τα CapitalControlsκαι τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, μετά τις απώλειες 16.000 θέσεων εργασίας και αφού τελικά η χώρα γύρισε πολλά χρόνια πίσω, έρχεται σήμερα να ζητήσει νωπή λαϊκή εντολή, για να έχει τη συγκατάθεση του Λαού σε όσα δύσκολα μέτρα έπονται και σε εφαρμοστικούς νόμους που θα αφαιμάξουν τον Λαό, επειδή απλά προέχει η παραμονή τους στην εξουσία και η επιβίωση των συντεχνιών του, προτού προλάβει ο Λαός να νιώσει τα μέτρα στην καθημερινότητά του.

Τα ψέμματα όμως δεν διαρκούν για πολύ, ήρθε η ώρα να πούμε το δικό μας μεγάλο ΟΧΙ ενάντια στον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα, υψώνοντας ένα μεγάλο τείχος απέναντι όσους εξαπατούν συστηματικά τον ελληνικό Λαό για να υφαρπάξουν την ψήφο του και να κερδίσουν έναν πρωθυπουργικό και έναν υπουργικό θώκο. Η μάχη για την Ελλάδα, για την οικονομική μας ανασυγκρότηση θα είναι σκληρή στα επόμενα χρόνια και το μέλλον της νέας γενιάς, το μελλον των παιδιών μας, κρίνεται από τις επιλογές μας.

Η Νέα Δημοκρατία και η ΝΟΔΕ Γρεβενών έχοντας πει την αλήθεια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες κοιτώντας τους στα μάτια και έχοντας επιβεβαιωθεί – για τα όσα συνέβησαν – με τον πιο πικρό και δραματικό τρόπο, καλεί όλες τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες να συστρατευθούν στο πλευρό μας για να αντιμετωπίσουμε δια παντός όσους παίζουν με τους θεσμούς και το δημοκρατικό πολίτευμα, για να εξουδετερώσουμε όλους εκείνους που επιδιώκουν την πολιτική τους επιβίωση παίζοντας στα ζάρια το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενεών.

Μόνος μας γνώμονας είναι το εθνικό συμφέρον και θα το υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την μεγάλη εθνική και δημοκρατική παράταξη των ιστορικών εθνικών επιλογών και θα προστατεύσει για μια ακόμα φορά την Πατρίδα μας με την ψήφο των Γρεβενιωτών με την στήριξη του Ελληνικού Λαού που θα δώσει σύντομα μία ιστορική και αποφασιστική απάντηση.

ΝΟΔΕ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.