loytraΗ Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών σας αποστέλλει τον προγραμματισμό για το πρόγραμμα λουτροθεραπειών ηλικιωμένων.

Κριτήρια επιλογής & ένταξης στο πρόγραμμα θα είναι ηλικιωμένοι εφόσον βρίσκονται αποδεδειγμένα  σε οικονομική αδυναμία όλων των ασφαλιστικών ταμείων & του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων του ΟΓΑ καθώς & ηλικιωμένα άτομα  ηλικίας 60 ετών και άνω & ενήλικα άτομα με  ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω πιστοποιημένο  από αρμόδια Υγειονομική επιτροπή.

Οι θέσεις και οι πόλεις όπου μπορούν να μεταβούν οι ενδιαφερόμενοι είναι:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ -ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
Ιαματικές πηγές Ν. Απολλωνίας (Θεσ/κη) 14-09 έως 21-09-2015    30


  • Αίτηση
  • Ιατρική γνωμάτευση ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας στην οποία θα αναφέρεται αναλυτικά η πάθηση του δικαιούχου και θα αιτιολογείται η αναγκαιότητα υποβολής του σε  λουτροθεραπεία-      πηλοθεραπεία.
  • Ιατρική γνωμάτευση ειδικευμένου Καρδιολόγου στην οποία να βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη για τη συμμετοχή του δικαιούχου στο πρόγραμμα.
  • Φωτοαντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας
  • Φωτοαντίγραφο απόφασης πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής για άτομα με αναπηρία 67% και άνω.
  • Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας σε ισχύ.
  • Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους το συντομότερο στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Η ΑΝΑΠΛ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                    α.α

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.