Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς αντιλαμβάνονται το τέλειο σώμα σε 18 χώρες (εικόνες)

15 Αυγούστου, 2015 by Χρήστος Μίμης

gynaikesΜία εταιρεία με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε από γραφίστες σε όλο τον κόσμο να σχεδιάσουν τα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν στην χώρα τους.

Οι γραφίστες είχαν στη διάθεσή τους την ίδια εικόνα μία γυναίκας πάνω στην οποία θα έκαναν τις αλλαγές. Έτσι το αποτέλεσμα της έρευνας είναι εντυπωσιακό μια και οι διαφορές στην αντίληψη περί ομορφιάς από χώρα σε χώρα είναι ιδιαίτερα έντονες.

Έτσι, όπως θα δείτε παρακάτω τα πρότυπα ομορφιάς διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Στην Κίνα και στην Ιταλία για παράδειγμα μία γυναίκα θεωρείται όμορφη αν είναι λεπτή, ενώ αντίθετα σε Μεξικό, Κολομβία και άλλες χώρες οι πιο ζουμερές γυναικές θωρούνται και πιο εντυπωσιακές.

«Η ευρέως διαδεδομένη αντίληψη της ομορφιάς και της τελειότητας σε μια χώρα έχει πολιτιστικό αντίκτυπο τόσο στις γυναίκες όσο και τους άνδρες»,ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι εμπνευστές του project που έχει τίτλο «Αντιλήψεις της τελειότητας» αποκαλύπτοντας πως «ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η καλύτερη κατανόηση των προτύπων ομορφιάς».


iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2015 at 23:50 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply