Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίθανη αιτία διαζυγίου: Νιγηριανός χώρισε τη γυναίκα του γιατί αργούσε να του σερβίρει το φαγητό

15 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

dia-708_2Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε 57χρονος Νιγηριανός κατηγορώντας τη σύζυγό του ότι αργούσε συστηματικά να του σερβίρει το δείπνο του.

«Η γυναίκα μου απέτυχε στα συζυγικά της καθήκοντα. Δεν ετοιμάζει το φαγητό μου στην ώρα του. Την προειδοποίησα πολλές φορές αλλά εκείνη έκανε του κεφαλιού της» είπε ο Ολουφάντε Αντεκόγια στο δικαστήριο της πόλης Ικορόντου, σύμφωνα με την εφημερίδα Vanguard.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανέχομαι μια γυναίκα που με πεθαίνει της πείνας. Δεν αντέχω άλλο», πρόσθεσε ο Αντεκόγια.

Η επί 25 χρόνια σύζυγός τους ωστόσο υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και ότι ο άνδρας της ζήτησε διαζύγιο γιατί θέλει να ζήσει με μια άλλη γυναίκα.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε τελικά να βάλει και επισήμως τέλος στην ατυχή ένωση του ζεύγους. «Το δικαστήριο προσπάθησε κατ’ επανάληψη να τους συμφιλιώσει αλλά όλες οι προσπάθειες μας αποδείχτηκαν μάταιες», εξήγησε.

Μολονότι συχνά στη Νιγηρία υποβάλλονται αιτήσεις διαζυγίου για τους πιο απίθανους λόγους, είναι η πρώτη φορά που ένας σύζυγος επικαλείται ως αιτία το καθυστερημένο σερβίρισμα του δείπνου του.

Το 2008 ένας Νιγηριανός συνταξιούχος, υπό την πίεση ντόπιων μουσουλμάνων αξιωματούχων, χώρισε τις… 82 από τις 86 συζύγους του για να μην τιμωρηθεί με βάση τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο. Ο ιστότοπος Sugar Daily έχει συγκεντρώσει διάφορες αξιοπερίεργες αιτίες διαζυγίου, με βάση τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί στα δικαστήρια τα τελευταία χρόνια. Σε μια περίπτωση, μια γυναίκα από το Λάγκος χώρισε τον σύζυγό της επειδή ο τελευταίος όταν μεθούσε μπέρδευε την τουαλέτα με τις κατσαρόλες της κουζίνας της…

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2015 at 18:42 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply