Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράτησε τη δουλειά του για να γυρίσει τον κόσμο -Βγάζει 1.000 δολάρια τη μέρα (εικόνες)

13 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

ne-708_3

Ο νεαρός Johnny Ward δεν γεννήθηκε πλούσιος. Στο δρόμο για την εύρεση της τέλειας δουλειάς δεν δίστασε να γίνει ακόμα και εθελοντής σε ιατρικά πειράματα.

Ακόμα και η δουλειά των 20.000 δολάρια το μήνα σε πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα πωλήσεων δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου.

«Συνειδητοποίησα ότι έχω μόνο μια ζωή και δεν θέλω να την περάσω κλειδωμένος σε ένα γραφείο πέντε μέρες την εβδομάδα» έγραψε στο facebook και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι.

Εφτιαξε την ιστοσελίδα step4ward στην οποία ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από τις περιπέτειες που ζει καθώς ταξιδεύει. «Σκεφτόμουν τι κάνουν αυτοί οι τύποι που βγάζουν λεφτά κάνοντας απλά τους τσαρλατάνους» δήλωσε στο Business Insider. «Και μετά μου ήρθε η ιδέα. Τόσο απλά» συμπλήρωσε.

O Ward εργάζεται λίγες ώρες την εβδομάδα και συνεργάζεται με 4 ακόμα άτομα βγάζοντας κάθε μέρα κατά μέσο όρο 1.000 δολάρια. Ο Jonny σχεδιάζει να επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου έχοντας ήδη δει 152 από τις συνολικά 193 χώρες της υφηλίου.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2015 at 21:15 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply