koromila-zornti-708Ο μικρός Ζορντί μεγάλωσε, αλλά το τραγούδι δεν το άφησε! Το παιδί «θαύμα» της Γαλλίας σε ηλικία μόλις 4 ετών μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο μικρότερος τραγουδιστής που κατάφερε να φτάσει στο Νο1 των μουσικών charts.

Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το τραγούδι του «Dur dur d’être bébé», που σημαίνει «είναι σκληρό να είσαι μωρό». Μετά το πρώτο «μπαμ», ο Ζορντί χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού οι γονείς του κατηγορήθηκαν από τα γαλλικά ΜΜΕ ότι τον εκμεταλλεύονταν για να κερδίσουν χρήματα. Μάλιστα η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε να ακούγονται τα τραγούδια του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση με σκοπό να τον προστατεύσει.

Το 2006 περίπου έκανε ξανά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα μουσικό show της Γαλλίας, όπου και νίκησε. Το 2006 κυκλοφόρησε και ένα καινούριο τραγούδι, το πρώτο του μετά από δώδεκα χρόνια. Σήμερα ο Ζορντί είναι 27 ετών. Είναι μέλος του συγκροτήματος «Jordy & the Dixies», κάνουν περιοδείες και ηχογραφούν τραγούδια.

Ο Ζορντί είχε καταφέρει να κλέψει και τις καρδιές των Ελλήνων με την παρουσία του στο «Ciao ANT1» και την Ρούλα Κορομηλά το 1993.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.