brazil_reporter_8.8_708Δολοφονική εισβολή σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Βραζιλία έκαναν ένοπλοι, που πυροβόλησαν και σκότωσαν δημοσιογράφο στον «αέρα».

Ο Γκλέιντσον Καρβάλιου δέχθηκε πέντε σφαίρες και έπεσε νεκρός. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην πόλη Καμοσίμ, στη βορειοανατολική Βραζιλία και είχε δεχθεί στο παρελθόν απειλές για τη ζωή του, καθώς ασκούσε έντονη κριτική σε πολιτικούς.

«Εφθασαν στην πόρτα του ραδιοφωνικού σταθμού, είπαν ότι ήθελαν να μεταδοθεί κάτι, τους άνοιξαν την πόρτα, είπαν ότι επρόκειτο για επίθεση και ρώτησαν ποιος βρισκόταν μέσα στο στούντιο. Αμέσως μετά, το ένα πρόσωπο μπήκε (στο στούντιο) και εκτέλεσε τον Γκλέιντσον με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δύο στον θώρακα», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ο Ερμπερτ Σίλβα. Στο στούντιο βρισκόταν και ένας μηχανικός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, ο οποίος έχει αναγνωριστεί, αναζητείται από τους άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας σε μια περιοχή που εν μέρει καλύπτεται από έρημο κοντά στην Καμοσίμ, μια πόλη 65.000 κατοίκων. Το βράδυ της Πέμπτης η αστυνομία συνέλαβε δύο οικείους του φερόμενου ως δολοφόνου και κατέσχεσε το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.