i-foureira-i-einai-nikitria-tou-mpikini-xwris-retous.w_lΠόσες και πόσες γυναίκες δεν περνάνε μπροστά από τα μάτια μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε μέσα από τις σελίδες των περιοδικών.

Οι αποκαλύψεις- κατά καιρούς- των κορμιών τους χωρίς ρετούς έχουν γίνει οι πιο αγαπημένες των αναγνωστών. Άλλες φορές απογοητεύουν κι άλλες εντυπωσιάζουν.

Μετά από τις τελευταίες φωτογραφίες κυριών χωρίς ρετούς , όπως της Ελένης Μενεγάκη, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της Ναταλίας Γερμανού, σειρά έχει η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια που ζει τον έρωτά της με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη, έχει ομολογουμένως ένα ζηλευτό σώμα. Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει να κρύψει τίποτα και δεν έχει καμία ανάγκη την επεξεργασία των περιοδικών:

 

 

 

Και για του λόγου το αληθές, οι δυο παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hello, δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά από τις παραπάνω, με δεδομένο ότι πάντα υποχρεούνται τα περιοδικά, τουλάχιστον χρωματικά, να κάνουν μία υποτυπώδη επεξεργασία.

 

Η Ελένη Φουρέιρα δικαιωματικά είναι η νικήτρια του μπικίνι.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.