708_57Ο γάμος του εκπροσώπου Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, και της πρώην Ολυμπιονίκου, Τατιάνας Νάβκα, προκάλεσε σάλο στη Ρωσία.

Δεν ήταν τόσο η χλιδή της τελετής και η παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, όσο το πολυτελές ρολόι του Πεσκόφ, το οποίο παρατήρησε ο ακτιβιστής της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι.

Το εν λόγω ρολόι είναι ένα Richard Mille RM-5201, μοντέλο που κυκλοφορεί μόνο σε 30 κομμάτια.

Είναι διακοσμημένο με μία νεκροκεφαλή από ροζ χρυσό και η τιμή του αγγίζει τα 565.000 ευρώ, όπως σημείωσε ο Ναβάλνι στο blog του, όπου επικαλείται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ελβετικής εταιρείας, σε ένα άρθρο με τίτλο «Το ρολόι του γαμπρού στοιχίζει περισσότερο από το διαμέρισμά σας».

Ο ακτιβιστής, όμως, δεν έμεινε εκεί και δημοσίευσε παλιότερες φωτογραφίες του Πεσκόφ με πανάκριβα ρολόγια, όπως Rolex, Omega και ακόμη ένα Richard Mille, κατηγορώντας τον για παράνομο πλουτισμό.

Σύμφωνα με πολιτικό και καλεσμένο του γάμου, το ρολόι είναι δώρο της γυναίκας του, πρωταθλήτριας στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

«Το δώρο μιας γυναίκας στον σύζυγό της ή ενός άνδρα στη σύζυγό του δεν έχει καμία σχέση με τη διαφθορά», ανέφερε, όπως μετέδωσε το Ria Novosti.

H Νάβκα επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Komsomolskaia Pravda ότι προσέφερε το ρολόι αυτό στον σύντροφό της και υποστήριξε ότι η τιμή που αναφέρθηκε είναι υπερβολική και δεν έχει «καμία σχέση με την πραγματικότητα».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.