mitera-gia-2i-fora-meta-to-xwrismo-me-ton-son-pen.w_lΗ Όγκοστ φέρνει την ευτυχία στη Σαρλίζ Θερόν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Σον Πεν. Το κοριτσάκι που υιοθέτησε μεγαλώνει την οικογένειά της.

Το 2012 εκπρόσωπος της βραβευμένης με Όσκαρη ηθοποιού ανακοίνωσε ότι η «η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε ένα παιδί. Είναι η περήφανη μαμά ενός υγιούς μικρού αγοριού του Τζάκσον». Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν είχε δοθεί σε εκείνη την ανακοίνωση μέχρι που η καλλονή άρχισε να κυκλοφορεί με τον γιο της, που είναι κομμάτι της καρδιάς της.

Τώρα, καλοκαίρι του 2015, η Σαρλίζ Θερόν μεγάλωσε την οικογένειά της. Το TMZ έμαθε και αναφέρει ότι υιοθέτησε ένα δεύτερο παιδί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η διαδικασία της υιοθεσίας ξεκίνησε πριν από 6 μήνες και ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιουλίου. Η Θερόν συνεργάστηκε με ένα γραφείο υιοθεσιών και θα κρατήσει στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι Αφροαμερικανικής καταγωγής, το οποίο γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Η Σαρλίζ πήρε την επιμέλεια του νεογέννητου επίσημα και θα δώσει στην κόρη της το όνομα August, δηλαδή Αύγουστος.

Το TMZ αναφέρει ότι η ηθοποιός ήθελε πολύ να αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι και τελικά το κατάφερε. Μπορεί οι πληγές του χωρισμού της με τον Σον Πεν να είναι ακόμα νωπές και να σχεδίαζε να κάνει οικογένεια μαζί του, αφού είχε εκφράσει την επιθυμία και είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε ο ηθοποιός να υιοθετήσει τον γιο της Τζάκσον, αλλά αυτό το παιδί σίγουρα θα κάνει την Σαρλίζ Θερόν ευτυχισμένη.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.