κοζ 2Η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε φέτος το ταξίδι της από την πόλη της Κοζάνης και τον διοργανωτή σύλλογο «Γέφυρα Ζωής», το Σάββατο 1 Αυγούστου.

Αρκετοί φίλοι και μέλη μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν το άναμμα του βωμού με φλόγα από τον Άγιο Νικάνορα καθώς και τα χορευτικά τμήματα, του Ιστορικού Λαογραφικού Συλλόγου Λευκόβρυσης «Διγενής Ακρίτας» και του Πρότυπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΖΕΠ, που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Κοντά μας ήταν και φίλοι-αδελφοί αιμοδότες από άλλες περιοχές, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Καστοριάς, Σιάτιστας, ο υπεύθυνος αιμοδοσίας του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ο πρόεδρος της Π.Ε.Ν.Ε.Α. καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Διβριωτών Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων, όπου θα λήξει η 13η Λαμπαδηδρομία στις 25 Σεπτεμβρίου.
κοζ 10

κοζ 9

κοζ 8

κοζ 7

κοζ 6

κοζ 5

κοζ 4

κοζ 3

κοζ 2

κοζ 1
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΒΙΚΟΣ, ΔΩΔΩΝΗ, Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΟΤΕ-COSMOTE, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (ΕΟΘΑ).

Την εκδήλωση υποστήριξαν επίσης η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κοζάνης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον Νικόλαο Κέφαλο και τον Θανάση Τσαλταμπάση για την δημιουργία του τηλεοπτικού spot.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος Τσαουσίδου Κάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.