Πουλάει την έπαυλή του στο Λονδίνο προς €15 εκατομμύρια, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα
konstantinos4
Εν μέσω οικονομικής θύελλας εξαιτίας της οποίας το «brain drain» και γενικά η μετανάστευση, παίρνει τεράστιες διαστάσεις με χιλιάδες νέους να καταφεύγουν στο εξωτερικό υπάρχουν κι εκείνοι, κυρίως  γηραιότεροι, που μένουν κι επιμένουν Ελλάδα. Ανάμεσά τους κι ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος κατ όπως φαίνεται δεν θα επιστρέψει  στο Λονδίνο παρά θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και πουλάει την έπαυλη που διέμενε για χρόνια στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People σε σχετικό δημοσίευμά του με τον τίτλο «Θέλεις να ζήσεις σαν βασιλιάς; Η έπαυλη του τέως βασιλιά της Ελλάδας είναι προς πώληση», η βίλα πωλείται στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα το περιοδικό παρουσιάζει και αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του αρχοντικού στο Hampstread Garden, ένα προάστιο του Λονδίνου.

konstantinos3

Ταυτόχρονα διευκρινίζει πως σε αυτό, ο πρώην βασιλιάς και η οικογένειά του διέμειναν από την πρώτη στιγμή οπότε και έφυγαν από την Ελλάδα, ενώ το είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ( του οποίου ο Κωνσταντίνος είναι και νονός) καθώς και ο αδερφός του Χάρι, καθώς γίνονταν συχνά πολλά βασιλικά πάρτι στα οποία ήταν καλεσμένοι.

Ιδιαίτερη αναφορά στο δημοσίευμα γίνεται και στην αγαπητή Νταϊάνα. Σύμφωνα με όσα σημειώνει ο μεσίτης Trevor Abrahmsohn ο οποίος έμενε κοντά στην έπαυλη του Γλύξμπουργκ η πριγκίπισσα «είχε θεαθεί να βγαίνει πολλές φορές από την κάμπριο Μercedes της ( την οποία ο Κάρολος της είχε απαγορεύσει αν αγοράσει) και να επισκέπτεται την οικογένεια Γλίξμπουργκ».

konstantinos1

Το τριώροφο οίκημα της οικογένειας βρίσκεται στην περιοχή που είναι γνωστή ως η «συνοικία των δισεκατομμυριούχων» και διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με βεστιάριο, άλλα 12 υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια καθώς κι έναν μεγάλο κήπο και πισίνα.

Ο Κωνσταντίνος – πρώτος ξάδελφος του Πρίγκιπα Καρόλου – το αγόρασε το 1969 και ζούσε σε αυτό μέχρι το 2013, οπότε και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

konstantinos2

Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι ο 75χρονος, πλέον, Κωνσταντίνος αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα δίχως όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού θα μείνει.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.