seferlis-telos-apo-to-prwino--giati-xalase-i-sunergasia.w_lΟ Μάρκος φεύγει, η Ντορέττα έρχεται. Ποιος είναι όμως, ο πραγματικός λόγος που έληξε η συνεργασία; Οι προτάσεις του Σεφερλή για νέα εκπομπή.

Το χθεσινό ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή με τους ιθύνοντες του Mega ήταν κοινό μυστικό. Όλοι στα δημοσιογραφικά γραφεία γνώριζαν ότι ο ηθοποιός-παρουσιαστής είχε τη συνάντηση που θα όριζε τις εξελίξεις, με τον Λοΐζο Ξενόπουλο. Και έτσι έγινε.

Δεν πέρασαν πολλές ώρες και οι διαρροές φρόντισαν να κάνουν τη δουλειά τους και να ενημερωθούν όλοι για το ότι δεν θα υπάρξει επόμενη σεζόν για τον Μάρκο Σεφερλή ως παρουσιαστή του «Mega Με Μία».

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανάρτησε χθες το βράδυ μία ομαδική φωτογραφία του Mega Με Μία στο Instagram, γράφοντας όμορφα λόγια:

Γιατί δεν συνεχίζει ο Σεφερλής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι προτάσεις

Η συνεργασία με το Mega ήταν άψογη, κάτι που και ο ίδιος ο ηθοποιός λέει σε κάθε ευκαιρία, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά των ιθυνόντων του καναλιού.

Τι είναι όμως, αυτό που έσπρωξε τον Μάρκο εκτός πρωινού; Οι περισσότεροι μιλάνε για την αντικατάστασή του από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, υπονοώντας ότι το κανάλι τη θεωρεί καλύτερη από τον Σεφερλή.

-Να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ντορέττα ποτέ δεν έπαιξε άσχημο ρόλο και δεν λειτούργησε με ίντριγκα, δεν πριόνισε τη θέση κανενός και δεν παρουσίασε μετά την συνεργασία της με το Mega για το τηλεπαιχνίδι Ελλάδα σ΄αγαπώ παράλογες απαιτήσεις.

-Η Ντορέττα έχει κριθεί απόλυτα ικανή να φέρει σε πέρας μία εκπομπή καθαρά γυναικεία, καθαρά εμπορική και χωρίς να έχει σηκώσει μπαϊράκι τρελών οικονομικών απαιτήσεων, συγκεντρώνοντας τα απόλυτα χαρακτηριστικά

Η αλήθεια για το τέλος του Μάρκου από το πρωινό, κρύβεται στο ότι το κανάλι αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα πρωϊνό που θα χτυπάει στην καρδιά του καταναλωτικού γυναικείου κοινού, που αυτόματα σημαίνει ότι θα παρελαύνουν από το πλατό πολλές παρουσιάσεις προϊόντων, θυμίζοντάς μας λίγο πολυκατάστημα, όπως συνηθίζεται στα τελευταία χρόνια στις ψυχαγωγικές εκπομπές ποικίλης ύλης. Άλλωστε η αύξηση των εσόδων με όποιο τίμιο εμπορικό τρόπο υπάρχει, είναι το ζητούμενο

Αυτό το νέο μοτίβο βρήκε τον Μάρκο Σεφερλή αντίθετο, με δεδομένο ότι αυτό που τον αφορά είναι να περνάει καλά ο κόσμος -και να το κάνει με τον δικό του θεατρικό τρόπο- και όχι να μπει στη διαδικασία να στήσει… τηλεοπτικό πάγκο πώλησης και προώθησης προϊόντων. Στο ραντεβού δεν σημειώθηκε ένταση, δεν ειπώθηκαν μάταιες κουβέντες, δεν υποτιμήθηκε κανένας, απλώς έπεσαν στο τραπέζι οι απαιτήσεις της εποχής. Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής έχει ήδη πρόταση από το Mega για συνεργασία την επόμενη σεζόν με ένα κόνσεπτ που θα συζητηθεί- λέγεται ότι θα πρόκειται για εβδομαδιαία εκπομπή.

Από την άλλη, το Mega δεν είναι το μόνο κανάλι που θέλει στο δυναμικό του τον ηθοποιό, αφού έχει δεχθεί ήδη άλλες δυο προτάσεις για να συζητήσει ένα νέο κόνσεπτ που ήδη μελετάει.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.