οχημα αστυνομιαςΤο Σάββατο (01-08-2015) το πρωί, στο 10ο χλμ του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (πλησίον του κόμβου Μικροκάστρου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ξεφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της οδού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 32χρονη αλλοδαπή συνοδηγός.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Σύλληψη τριών ατόμων στα Γρεβενά για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων – Αναζητείται για την ίδια υπόθεση ένας 46χρονος

tzogosΤην Παρασκευή (31-07-2015) το βράδυ στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν τρία άτομα, δύο άνδρες, 44 και 58 χρονών και μία 33χρονη γυναίκα, για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), όπου διαπιστώθηκε ότι η 33χρονη από κοινού με τον 44χρονο, ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος, επέτρεπαν στον 58χρονο τη διενέργεια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
• μία (1) συσκευή modem Η/Υ,
• πέντε (5) συσκευές αποθήκευσης δεδομένων τύπου usb,
• ένα (1) τηλεχειριστήριο,
• τέσσερις (4) κερματοδέκτες,
• έντεκα (11) κλειδιά ανοίγματος των κερματοδεκτών και
• το χρηματικό ποσό των 85,40€.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.