se-autes-tis-etaireies-douleuete-me-tis-pitzames-sas.w_lΔείτε τις 15 επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικές θέσεις εργασίας από το σπίτι.

Θέλετε να εργάζεστε από το σπίτι σας με τις πιτζάμες σας; Από το τοπικό σας καφέ ή ενώ ταξιδεύετε ανά τον κόσμο; Οι ακόλουθες εταιρείες των κλάδων της τεχνολογίας, της υγειονομικής περίθαλψης, της εξυπηρέτησης πελατών και της εκπαίδευσης μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε!

 1. APPLE

Η Apple προσφέρει μια θέση για Σύμβουλο Στο Σπίτι που επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται εξ αποστάσεως στην υποστήριξη πελατών. Η θέση επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται από την άνεση του σπιτιού τους, εξηγώντας τους διάφορους τεχνολογικούς όρους σε μια γλώσσα που οι πελάτες μπορούν να κατανοήσουν.

2. XEROX

3. DELL

H Dell προσφέρει επιλογές εργασίας στους εργαζομένους που περιλαμβάνουν ελαστικό ωράριο, εργασία εξ αποστάσεως, επιμερισμό εργασίας, μερική απασχόληση καθώς και συμπιεσμένες εργάσιμες εβδομάδες.

4. TOPTAL

Η Toptal είναι ένα δίκτυο ταλέντων που συνδέει το κορυφαίο 3% των προγραμματιστών λογισμικού με εργασία εξ αποστάσεως. Αλλά το καλύτερο είναι ότι ηToptal δεν έχει… γραφεία! Ο καθένας στην επιχείρηση – από τον διευθύνοντα σύμβουλο μέχρι τους νεοπροσληφθέντες – εργάζεται εξ αποστάσεως.

5. LOOT

Η Loot προσφέρει μια θέση κατ’ οίκον εργασίας όπου μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες για τις αγαπημένες σας μάρκες, όπως λήψη φωτογραφιών ή ανταλλαγή περιεχομένου στο Facebook και στο Twitter. Όσο πιο πολύ εργάζεστε, τόσο περισσότερο πληρώνεστε.

6. FREELANCER

Η Freelancer.com είναι μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να πληρώνεστε για τις ικανότητές σας. Έχει χιλιάδες ανοικτές θέσεις εργασίας όπου, ως ελεύθερος επαγγελματίας μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι φορώντας τις πιτζάμες σας.

7. AETNA

Η Aetna είναι μια εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης με πάνω από 100 θέσεις γραφείου. Ωστόσο, περισσότερο από το 4%  εργάζονται εξ αποστάσεως. Κατά την Aetna, το περιβάλλον εργασίας δεν είναι μόνο ο φυσικός χώρος. Είναι το αίσθημα σύνδεσης με τους άλλους, ένα ευέλικτο πρόγραμμα, και το να είναι κανείς υγιής.

8. UNITEDHEALTH GROUP

Πάνω από το 20% των εργαζομένων της UnitedHealth Group κάνουν χρήση της δυνατότητας τηλεργασίας της εταιρείας. Πολλές από τις θέσεις κατ’ οίκον εργασίας της εταιρείας είναι για νοσηλευτές που μπορούν να επισκέπτονται τους ασθενείς στο σπίτι, αλλά άλλες ευκαιρίες περιλαμβάνουν τους διευθυντές συμβάσεων, τους ειδικούς ιατρικής φροντίδας, ελεγκτές, αναλυτές, συμβούλους και θέσεις ιατρικού κωδικοποιητή.

9. HUMANA

Η Humana προσφέρει και αυτή θέσεις εργασίας από το σπίτι σας και έχει λάβει πολλά βραβεία στο χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των 100 καλύτερων εργασιακών χώρων στον τομέα της πληροφορικής από το Computerworld και το βραβείο καλύτερου εργοδότη για υγιεινό τρόπο ζωής από το National Business Group.

10. ADP

Η ADP είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους εξωτερικών αναθέσεων και διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου στον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από θέσεις πλήρους απασχόλησης και θέσεις ελαστικής απασχόλησης ή εργασίας κατ’ οίκον.

11. AMAZON

Η Amazon προσφέρει πολλές εικονικές θέσεις για υπαλλήλους που θέλουν να ενσωματωθούν στο δυναμικό της και ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές. Το Virtual Contact Center της εταιρείας  επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται από το σπίτι έχοντας μόνο μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, σταθερό τηλέφωνο εργασίας και έναν υπολογιστή.

12. TELETECH

Η TeleTech προσφέρει πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τηλεργαζόμενους με ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας. Το πρόγραμμα, που ονομάζεται TeleTech @ Home, έχει θέσεις για τους υπαλλήλους που βοηθούν τους πελάτες πάνω σε διάφορες υπηρεσίες και τεχνικές ανάγκες, καθώς και θέσεις που αφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

13. JETBLUE

Η εταιρεία προσφέρει ευέλικτη εργασία από το σπίτι για γονείς και άτομα που ζουν σε ορισμένες πολιτείες. Η αεροπορική εταιρεία βραβεύθηκε ως ένα από τα 25 καλύτερα μέρη για εργασία από το Forbes.

14. Κ12 INC.

Η Κ12 είναι μια εταιρεία εκπαίδευσης που προσφέρει διαδραστικά μαθήματα στο διαδίκτυο και ενότητες μάθησης για μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου.

15. KAPLAN

Η Kaplan έχει γραφεία σε περισσότερες από 300 τοποθεσίες σε 30 χώρες, αλλά οι εργαζόμενοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να εργάζονται εξ αποστάσεως. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 31.000 άτομα, πολλά από τα οποία εργάζονται εξ αποστάσεως στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, της διδασκαλίας, της εξυπηρέτησης πελατών, του μάρκετινγκ και άλλων.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.