Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εθνική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στις 17 Οκτωβρίου

Ιούλιος 31st, 2015 by Χρήστος Μίμης

Εγγραφή παλαιών και νέων μελών στο κόμμα από την 1η Σεπτεμβρίου
ΝΔ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σε τροχιά συνεδρίου και εκλογής νέου προέδρου μπαίνει η Νέα Δημοκρατία μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου υπό τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Αναλυτικά, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και συμφωνήθηκε ότι το κόμμα θα βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση.

Αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή, με το καλύτερο τρόπο, οι παρακάτω αποφάσεις του προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη:

Να ξεκινήσουν, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία.

Να πραγματοποιηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, Προσυνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ανασυγκρότηση της Παράταξης με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές.

Να πραγματοποιηθεί, στις 17 Οκτωβρίου, Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.

Να αρχίσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.

Να ανασυσταθεί η Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού. Επισημάνθηκε σχετικά ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος.

Υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στο κοινωνικό και μεταρρυθμιστικό κέντρο.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 31st, 2015 at 12:32 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply