Ποιο μέρος αγαπά η Μπιγιονσέ, η Ριάνα, ο Ομπάμα και ο Μπέκαμ

diakopesΈχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος των διακοπών τους, τον τύπο του καταλύματος που «αντέχει» η τσέπη τους ή τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

Όμως ακόμη και γι’ αυτούς υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Πού προτιμά να κάνει τις διακοπές της η Μπιγιονσέ, ο πρόεδρος Ομπάμα ή η Ριάνα;

Δείτε παρακάτω μερικούς αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς των πιο διάσημων σελέμπριτις.

1. Χάμπτονς, Νέα Υόρκη
famous1Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ, συνοδευόμενοι από την κόρη τους Μπλου Άιβι, νοίκιασαν πρόσφατα ένα εξοχικό στο περίφημο θέρετρο πλουσίων της Νέας Υόρκης, Χάμπτονς.

Το εξοχικό του διάσημου ζεύγους στοίχιζε μόλις (!) 366.414 ευρώ το μήνα. Διαθέτει δική του αίθουσα κινηματογράφου και αίθουσα μπόουλινγκ.

2. Παραλία Kailua, Χαβάη
famous2Μπορεί να περνά τον περισσότερο χρόνο του στην Ουάσινγκτον, όμως ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ πηγαίνουν τακτικά (κάθε Χριστούγεννα) στη Χαβάη, όπου μεγάλωσε.

3. Πουκέτ, Ταϊλάνδη
famous3Προτού γίνει κυρία Kanye West, η Κιμ Καρντάσιαν και τα υπόλοιπα μέλη των «Keeping Up With The Kardashians» νοίκιασαν ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, αποτελούμενο από 10 κρεβατοκάμαρες, στον τροπικό παράδεισο που ακούει στο όνομα Πουκέτ.
famous3bΚόστος ενοικίασης 67.129 ευρώ την εβδομάδα. Η πολυτελέστατη έπαυλη διαθέτει δικό της χώρο σπα, ιδιωτική παραλία και αρκετούς μπάτλερ.

4. Μαρακές, Μαρόκο
famous4Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ερωτεύτηκαν το Μαρόκο, όταν ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους εκεί το 2008. Από τότε, έχουν επιστρέψει πολλές φορές στην πρωτεύουσα της χώρας, με την τελευταία πριν από λίγους μήνες, για τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων του διάσημου ποδοσφαιριστή.

5. Λίμνη Κόμο, Ιταλία
famous5Είναι γνωστό ότι ο άλλοτε περιζήτητος εργένης και νυν σύζυγος, Τζορτζ Κλούνεϊ, δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της λίμνης Κόμο.

Ο ίδιος άλλωστε το 2002 είχε αγοράσει εκεί μια βίλα 30 δωματίων και έχει περάσει πολλά καλοκαίρια του εκεί.

6. Μπαρμπάντος, Καραϊβική
famous6Δεν ξεχνά ποτέ το νησί της (Saint Michael) και φροντίζει να πηγαίνει πολύ τακτικά εκεί και να περνά χαλαρωτικές στιγμές στην ιδιόκτητη εξοχική κατοικία της, αξίας 20,2 εκατ. ευρώ. Η Ριάνα το 2012 αγόρασε μια βίλα πέντε δωματίων στη μητέρα της και έχει πολλούς λόγους για να θέλει να επισκέπτεται το μέρος που γεννήθηκε.
famous6b

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.