agkalia-me-tous-gious-tou-dialuei-tis-fimes-diazugiou.w_lΟι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, αλλά εκείνοι απέκτησαν και δεύτερο γιο, που συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

Οι φήμες και τα σενάρια χωρισμού είχαν οργιάσει για τη σχέση του τραγουδιστή  με τη σύζυγο του, αλλά εκείνοι τα διέψευσαν όλα αποκτώντας και τον δεύτερο γιο τους.

Το ζευγάρι, ζει μία υπέροχη περίοδο στον γάμο του, κρατώντας πια στην αγκαλιά του τα δυο παιδιά του.

Ο γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη, Χρήστος, πόζαρε με τους γιους του αγκαλιά, με φωτογράφο τη σύζυγό του Νάνσυ Μπίσια και μας συστήνουν για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο μεγάλος γιος, ο Μιχάλης, που έχει το όνομα του παππού του και έχει συμπληρώσει τα 2 του χρόνια, συνηθίζει σιγά σιγά τη ζωή με τον τεσσάρων μηνών αδελφό του, που θα του πάρει το όνομα Παναγιώτης, του πατέρα της μαμάς του.

Η Νάνσυ Μπίσια είναι ένα κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων, που πάντα έμενε μακριά από τα φώτα. Άλλωστε και ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες που υπάρχουν είναι μόνο από το πάρκινγκ που έμπαινε ζευγάρι και καλεσμένοι στον χώρο της δεξίωσης!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.