tha-kataliksoun-sta-dikastiria-gia-osa-tous-xwrizoun.w_lΠίκρα, απογοήτευση και ένας μεγάλος έρωτας συντρίμμια. Λιβιεράτος-Αδάμ, σύμφωνα με δημοσίευμα οδεύουν προς δικαστική λύση των θεμάτων ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ δεν μπόρεσαν να τα βρουν εξωδικαστικά και οδηγούνται στα δικαστήρια.

Το πρώην ζευγάρι το οποίο έχει δύο κόρες θα λύσει τις διαφορές του μέσω της νομικής οδού. Και οι δυο τους, μιλώντας το τελευταίο διάστημα σε έντυπα εξέφρασαν την πίκρα τους και την απογοήτευσή τους για τον άλλον, λέγοντας -ιδίως η Εύη Αδάμ- ότι αν δεν καταλήξουν σε κοινή απόφαση για όσα τους χωρίζουν πια, θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Αυτή είναι η δική μου πλευρά. Η ζωή μου είναι αφοσιωμένη στις κόρες μου. Η μικρή μου κόρη έγραψε σε σχολική έκθεση: «Όταν μου χαμογελάει, φωτίζεται η ψυχή μου», και η μεγάλη σε μια ανάλογη: «Η μαμά είναι το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένεια. Αυτή τα κάνει όλα, είναι πάντα εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσποιείται ότι είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι. Τι να πούμε περισσότερο; Τώρα δε χρειάζεται να προσποιούμαι, είμαι καλά. Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίζω το δράμα μου. Αντιμετώπισα τις δυσκολίες βουβά, ολομόναχη και πρόσεχα να μην ξοδέψω τη λιγοστή ενέργεια μου άσκοπα. Πολλά δεν τα μοιραζόμουν ούτε με την ίδια μου τη μητέρα. Αυτά που περάσαμε με τα κορίτσια μας έδεσαν πολύ. Είναι ο μικρός μας θησαυρός. Δε θα τον εξευτέλιζα ποτέ» είπε η Εύη Αδάμ που ξεκάθαρα ζητάει από τον τραγουδιστή να αναλάβει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στις κόρες τους.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, από την άλλη, δήλωσε πρόσφατα , μετά από ερώτηση για το αν θα φτάσουν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω δικαστηρίων: «Ποτέ κανείς δεν ξέρει. Είναι κάτι που το απεύχομαι, ποτέ δεν το επιδίωξα και που αν συμβεί, δυστυχώς θα έχει αποδέκτες τα παιδιά. Είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω. Αλλά πολλές φορές όσο και αν προσπαθείς να αποφύγεις κάποια πράγματα, αυτά έρχονται και σε βρίσκουν. Δεν είμαι μέντιουμ για να ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα το αντιμετωπίσω. Κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου για να μην ταλαιπωρηθούν ψυχικά και πρακτικά τα παιδιά».

Οι σχέσεις Λιβιεράτου-Αδάμ

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πρώην σύζυγος μου και μητέρα των παιδιών μου να έχει καλή σχέση μαζί τους, όπως αντίστοιχα και εκείνα με εμένα. Αυτό είναι που μετράει, και δεν είναι κάτι που το λέω εγώ. Μου το έχουν πει οι κόρες μου. Από την στιγμή που τα ίδια τους τα λόγια ήταν “αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε καλή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα μας”, το έχω κρατήσει και οφείλουμε να το σεβαστούμε και οι δυο μας. Θα επαναλάβω ότι σημασία δεν έχει τι κάθομαι και λέω εγώ ή πρώην σύζυγος μου δεξιά και αριστερά σε συνεντεύξεις που μπορεί να δίνουμε κατά καιρούς προσπαθώντας να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, αλλά μόνο τι πιστεύουν τα παιδιά μας και τι εντυπώσεις έχουν από όλη αυτή την κατάσταση. Να καθόμαστε εμείς να λέμε ποιος έχει “βάλει πλάτες” ή ποιος έχει στηρίξει ή ποιος δεν έχει στηρίξει ή ποιος είναι πανταχού παρών και τα πάντα πλήρων ή να προσπαθούμε, εντέλει, να διασύρουμε ο ένας τον άλλον δημοσίως σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί ο Καβάφης στο ποίημα του “Όσο μπορείς”»…

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.