gia-auti-ti-gunaika-xwrizei-diasimo-zeugari.w_lΜετράνε τέσσερα χρόνια γάμου. Για το διαζύγιό τους που έρχεται, όπως λένε τα διεθνή Μέσα, έπαιξε ρόλο η Lady Μέρι Καρτέρις. Ποια είναι αυτή η θρασύς, πάμπλουτη;

Όταν παντρεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια όλοι πίστεψαν ότι η σύζυγος αποφάσισε να αφήσει πίσω το ταραχώδες παρελθόν της και βρήκε στο πρόσωπο του συντρόφου της τον άνθρωπο που θα την προσφέρει την ισορροπία.

Ο γάμος τους ήταν ρομαντικός και τα προηγούμενα χρόνια δεν συζήτησε κανένας για κρίση και … σύννεφα στον γάμο τους. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Η Κέιτ Μος και ο Τζέιμι Χινς σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ των περασμένων ημερών και τις διαρροές του περιβάλλοντός τους οδεύουν στο διαζύγιο. Μάλιστα, δίνουν ως αιτία το ατίθασο του χαρακτήρα του μουσικού και τραγουδιστή και frontman των Kills και την αγάπη του στο φλερτ. Το πρόσωπο που όλοι δείχνουν ως πέτρα του σκανδάλου είναι η Lady Μέρι Καρτέρις.

Ποια είναι λοιπόν η ξανθιά, που η εμφάνισή της δεν είναι μακριά από την Κέιτ Μος, που λέγεται ότι ευθύνεται για το διαζύγιο του ζευγαριού;

  • Είναι η κόρη του James Donald Charteris, 13ου κόμη του Wemyss και της Κυρίας επί τιμής Catherine Ingrid Guinness
  • Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Καρτέρις παντρεύτηκε τον frontman των The Big Pink , Ρόμπι Φερζ, φορώντας ένα νυφικό φόρεμα του Pam Hogg, αγαπημένου σχεδιαστή της Lady Gaga
  • Η Καρτέρις μετράει πολλούς διάσημους δίλους , ανάμεσά τους η Λίλι Άλεν, η Φλόρενς Γουέλς,η Ζαμέ Γουίνστοουν, η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και η Πόπο Ντελεβίν, που ήταν όλοι παρόντες στον γάμο της.
  • Εκτός της καριέρας της στο μόντελινγκ, διαπρέπει και ως DJ
  • Έχει δεχθεί έντονη κριτική για την εξαιρετικά αδύνατη σιλουέτα της
  • Η Καρτέρις χρεώνει τη θεία της Δάφνη Γκίνες ως έμπνευσή της

Οι φήμες λένε ότι η Καρτέρις βρέθηκε με τα ρούχα στην πισίνα, σπρωγμένη από την Κέιτ Μος, που δεν άντεχε να την βλέπει να φλερτάρει διαρκώς με τον άντρα της σε πάρτι.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.