eklepsan-to-poluteles-tzip-tou-samara--pws-sunebi.w_lΤο τζιπ βρισκόταν σε υπαίθριο πάρκινγκ ξενοδοχείου. Ο Γιώργος Σαμαράς αντιλήφθηκε την κλοπή πολλές ώρες μετά. Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας για σπείρα.

Δεν το πίστευε ο Γιώργος Σαμαράς όταν βγήκε έξω από ξενοδοχείο της παραλιακής όπου βρισκόταν και διαπίστωσε ότι το υπερπολυτελές τζιπ του είχε κλαπεί.  Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του, μάρκας Rage Rover, σε υπαίθριο πάρκινγκ και το πρωί που πήγε να το πάρει έλειπε από τη θέση του!

Αμέσως ειδοποίησε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και την Αστυνομία, ώστε να ξεκινήσει τις έρευνες. Λέγεται ότι η κλοπή του αυτοκινήτου διεπράχθη από επαγγελματίες του είδους, αφού κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το τζιπ.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ γίνονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, ενώ η Ασφάλεια ερευνά άτομο του υποκόσμου και των σπειρών που που θα μπορούσαν να  έχουν κάνει μία τέτοια κλοπή, που χρειάζεται εξελιγμένα μέσα.  Ωστόσο εκφράζονται φόβοι το τζιπ να βρίσκεται ήδη σε κάποια αποθήκη με σκοπό να το διαλύσουν και να πάρουν τα κομμάτιά του ή να του αλλάξουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, να εκδώσουν νέα άδεια και να το πουλήσουν σε ανυποψίαστο άνθρωπο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.