auto-to-kormi-mporei-na-parei-ton-throno-tis-makferson.w_lΠριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και το κορμί της δεν έχει κανένα ψεγάδι. Μάλλον η Ελ ΜακΦέρσον βρήκε αντίπαλο στο πρόσωπο της Άμπεϊ Κλάνσι.

Στα 51 της χρόνια η Ελ Μακφέρσον εξακολουθεί να προκαλεί ζαλάδα με το κορμί της. Αυτή η γυναίκα όλα τα χρόνια που πέρασαν, όσες γυναίκες κι αν βρέθηκαν στο προσκήνιο, καμία δεν μπορούσε να της πάρει τον θρόνο.

Φαίνεται, όμως, ότι ήρθε η ώρα να νιώσει τους τριγμούς. Η γυναίκα που την απειλεί είναι η 29χρονη Βρετανίδα Άμπεϊ Κλάνσι,γεννημένη στις 10 Ιανουαρίου του 1986, μοντέλο εσωρούχων, που πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και παρουσιάστρια.

Η Άμπεϊ είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς και ξεχώρισε στο  Britain’s Next Top Model, Cycle 2, ενώ κέρδισε τον 11ο κύκλο του Strictly Come Dancing το 2013.

Η Κλάνσι απέκτησε το πρώτο της παιδί, την κόρη της Σοφία Ρούμπι στις 14 Μαρτίου του 2011 και τη δεύτερη κόρη της Λίμπερτι Ρόουζ την 1η Ιουνίου του 2015. Ναι, πολύ σωστά καταλάβατε… Αυτό το κορμί που βλέπετε ανήκει σε μία γυναίκα που έγινε μητέρα πριν από 2 μήνες!

Η φωτογράφησή της στη Μαγιόρκα της Ισπανίας συζητιέται από όλους, αφού το σώμα της είναι εξαιρετικά γυμνασμένο, σφριγηλό και χωρίς κανένα σημάδι εγκυμοσύνης.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.