gampros-nifi-708Το συγκεκριμένο ζευγάρι Βρετανών είναι σίγουρο ότι ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη δεξίωση του γάμου του. Και τα κατάφερε, αν και όχι με τον τρόπο που θα το ήθελε…

Γαμπρός και νύφη μπαίνουν στην αίθουσα δεξιώσεων με πολύ κέφι, χορεύοντας, ενώ συγγενείς και φίλοι από κάτω, τους χειροκροτούν. Και αν και, από ότι φαίνεται είχαν κάνει πολλές πρόβες, σίγουρα κάτι δεν πήγε σωστά. Το φταίξιμο, μάλλον ανήκει στο γαμπρό που από τον μεγάλο του ενθουσιασμό δεν υπολόγισε καλά το backflip που έκανε με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στην σύζυγό του. Συγκεκριμένα της έδωσε μια κλωτσιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει πάνω σε μια ανθοστήλη και στη συνέχεια κάτω.

Ο σύζυγός της έτρεξε να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της αλλά έπεσε και πάλι στο πάτωμα. Πάντως, αφού κατάφεραν να σηκώσουν τη νύφη, ο γαμπρός φαίνεται να χορεύει στον ρυθμό της μουσικής, με το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube να έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.