Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” στο Μέτσοβο (εικόνες)

27 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΖ 6Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”, συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δραστηριότητες συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, ο χορευτικός σύλλογος Μετσόβου την Κυριακή 26 07 2015.

Συμμετείχαν και τα χορευτικά του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων, του πολιτιστικού συλλόγου Γέφυρας Θεσσαλονίκης (Μέτρες – Σωζόπολης) και ο τοπικός χορευτικός σύλλογος Μετσόβου.
ΚΟΖ 5

ΚΟΖ 4
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια και αναπαράσταση εθίμων του Μετσόβου και έκλεισε με χορούς των συγκροτημάτων που συμμετείχαν.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος (έβρεχε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης),τα χορευτικά συγκροτήματα συνοδεία της ορχήστρας του Καραβιώτη Φώτη, χόρεψαν και διασκέδασαν το πλήθος.
ΚΟΖ 3

ΚΟΖ 2

ΚΟΖ 1
Ακολούθησε γλέντι των συγκροτημάτων σε γνωστή ταβέρνα του Μετσόβου, με πλούσια εδέσματα, παραδοσιακές Μετσοβίτικες πίτες και άφθονο κρασάκι με την ορχήστρα του Φώτη Καραβιώτη, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΚΟΖ 6
Ευχαριστούμε θερμά τον χορευτικό σύλλογο Μετσόβου για την πρόσκληση που μας έκανε και για την πατροπαράδοτη Μετσοβίτικη φιλοξενία.

O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μπουκάλης Δημήτριος Λότσιος Αθανάσιος

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2015 at 23:35 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply