spaliaras-mono-me-ti-merkel-den-tha-pigaina-pote.w_lΟ 40χρονος εθνικός «sex machine» τρολάρει όσους τον κατέκριναν επειδή έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες ενώ διευκρινίζει με ποια γυναίκα δεν θα πήγαινε ποτέ!

Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δήλωσή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες, ο Γιάννης Σπαλιάρας επιστρέφει.

Ο 40χρονος εθνικός «sex machine» μιλώντας στην Espresso weekend τρολάρει όσους τον κατέκριναν δηλώνοντας ότι η πρώτη γυναίκα με την οποία έκανε σεξ ήταν η μαία του, λίγα λεπτά αφότου γεννήθηκε.

Σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει περίπτωση για έχει πάει με 4.000 γυναίκες απαντά: «Μόνο εγώ κάνω σεξ (sic) σε αυτή τη χώρα; Τι έγινε ξαφνικά; Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη «περίπου» πριν από τον αριθμό. Τι να πουν όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με 2 και 3 διαφορετικές τουρίστριες κάθε βράδυ;» αναρωτιέται.

Σχολιάζοντας τα ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια για τον ίδιο στο twitter είπε: «Τα έχω διαβάσει όλα και σε μερικά έκανα like (εννοούσε fav), αλλά κάποιους ταλαίπωρους τους λυπάμαι».

Μιλώντας για τη γυναίκα που έχει κάνει το καλύτερο σεξ στη ζωή του αποκαλύπτει ότι δεν ήταν μία αλλά δύο αφού ήταν δίδυμες αδελφές!

Τέλος προσθέτει με σαφήνεια ότι η μοναδική γυναίκα με την οποία δεν θα ξάπλωνε ούτε σε διπλανό κρεβάτι είναι η Ανγκελα Μέρκελ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.