Maria_Vicky1_23.07.2015

Πήραν φόρα οι Βίκυ Αρβανίτη κι η Μαρία Τσιαρτσιάνη οι οποίες συνεχίζουν ακάθεκτες την αήττητη πορεία τους στο Grand Slam στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Η εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ γυναικών επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα της στο κυρίως ταμπλό με 2-1 (21-19, 17-21, 15-12) κερδίζοντας τις Βραζιλιάνες Κάρολ / Μαρία Κλάρα και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου, εξασφάλισε σίγουρα την πρόκριση της στα νοκ άουτ παιχνίδια, διεκδικώντας όμως με αρκετές πιθανότητες την πρώτη θέση που θα την στείλει απευθείας στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Πρώτη ήττα και Αμερικάνικο εμπόδιο για Βίκυ, Μαρία
Το αήττητο σερί των Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη στο Grand Slam της Γιοκοχάμα έφτασε στο τέλος του καθώς το ελληνικό δίδυμο παρά τη νέα καλή του εμφάνιση ηττήθηκε με 2-0 (21-15, 22-20) από τις Βραζιλιάνες Τζουλιάνα, Αντονέλι στο τελευταίο παιχνίδι του 3ου ομίλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ γυναικών κατέλαβε την 2η θέση και τις 16:30 τοπική ώρα (10:30 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει τις Αμερικανίδες Σάμερ, Κάρικο στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.

volleyball

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.