oloi-ebalan-tin-elli-me-magio-tha-ti-balw-ki-egw.w_lΤί κάνεις όταν βλέπεις την Έλλη Στάη με μαγιό; Παραληρείς! Ιδίως όταν όλοι αναπαράγουν τις εικόνες της & εσύ δεν μπορείς. Κι όμως, τα κατάφερα.Εδώ πάει το «Δες πώς».

Τετάρτη πρωί και τα εβδομαδιαία περιοδικά στα μανταλάκια των περιπτέρων. Ρίχνω μία πρώτη ματιά και βλέπω να αναβοσβήνει με κόκκινα γράμματα όνομα γνώριμο: Έλλη Στάη. Ακούω τον εαυτό μου να λέει ένα «ωχ» και παραμιλάω: «Έφυγε για λίγες μέρες, να πάει στην Πάτμο μακριά από όλους και πιάστηκε στο δόκανο των παπαράτσι. Ε,ρε γλέντια»! 

«Τρέλανε την παραλία με το σούπερ κορμί της», γράφει το εξώφυλλο του περιοδικού You. Άσε με βρε αγάπη μου, προηγήθηκα, κάθε μέρα με τρελαίνει στο γραφείο κι εσύ μου λες για την παραλία. Μπαίνω στο γραφείο , ανοίγω τον υπολογιστή, παντού αναπαραγωγή. Και κάπου εδώ αρχίζει το παραλήρημά μου, αν και γνωρίζω καλύτερα από όλους ότι δεν θέλει να τη φωτογραφίζουν, ότι θέλει την ησυχία της, ότι κάθε φορά που της τα λέω με κοιτάει και πετάγονται βελάκια, και αποφασίζω να της στείλω μήνυμα: «Καλημερούδια! Επειδή μου έχουν γυρίσει τα μάτια που παίζουν όλοι τις φωτογραφίες σου με το μαγιό, αναρωτιέμαι… ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΩ; Γιατί να μην γράφω κι εγώ το κορμί, η θεούμπα, κλπ; Γιατί, ε, γιατί;».

Και όλη αυτή την ώρα να την έχω και απέναντι μου στο εξώφυλλο, καμαρωτή με αυτό το κορμί και τόσο να γίνομαι έξαλλη. Με το δίχρωμο μαγιό της, το αντηλιακό της, ήσυχη ότι δεν θα βρεθεί παπαράτσι στην ήρεμη παραλία του Κάμπου. Αχ, φρούδες οι ελπίδες.

Μέχρι να μου απαντήσει σκέφτομαι ότι εγώ ξέρω πριν από όλους ότι είναι στην Πάτμο με την αγαπημένη και πολλών χρόνων φίλη της Χριστιάννα Ζαφείρη, που έχει μαγέψει τους επισκέπτες της Πάτμου με το παραδοσιακό resto της «Ο Βαγγέλης», στη Χώρα του νησιού και ζουν γλυκές στιγμές ηρεμίας. Ξέρω ότι ακόμα και στο νησί βάζει τα αθλητικά της και τρέχει.

Ξέρω ότι θα έρθει το μήνυμα και θα μου πει ότι είμαι τρελή. Παράλληλα σχεδιάζω και την απάντηση στο μυαλό μου: «Άσε με να παίξω τις φωτογραφίες και θα έρχομαι μαζί σου για τρέξιμο από τον Σεπτέμβριο, θα σε ακούω σε όλα αυτά τα διατροφικά. Πες ναι, πες ναι, Έλλη»!  

 «Τί θέλεις παιδί μου κι εσύ; Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ με τις φωτογραφίες», ήταν η απάντηση. Είδες που είχα δίκιο;

Η κατάληξη; Εγώ στο τηλέφωνο να μιλάω ακατάπαυστα, η Έλλη Στάη να γελάει με την τρέλα μου και στο τέλος νίκη! Γιατί στο τρελό παιδί (μικρό όχι πια), πόσα όχι να του πεις;

Κυρίες και κύριοι, νίκησα. Ιδού λοιπόν, η Έλλη Στάη με μαγιό, κομψή, άψογη, fit και όλα αυτά που γράφουν όλοι (δικαίως). Και τώρα που νίκησα ετοιμάζω παπούτσια τρεξίματος και φόρμα, γιατί θα το πληρώσω μόλις γυρίσει.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.